Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cum arata Mihaela Radulescu in costum de baie! Si-a pus un slip minuscul si... Cea mai buna dieta este...

Antena3 Antena3,
Cum arata Mihaela Radulescu in costum de baie! Si-a pus un slip minuscul si... Cea mai buna dieta este...

Mihaela Radulescu arata senzational motiv pentru care nu rateaza nicio ocazie sa isi descopere trupul lucrat. Ea a stat la plaja pentru o piele aramie si a dezvaluit ce ritual are zilnic. Stau la plaja putin,. continuă pe Antena3

Mihaela Radulescu jigneste Romania, orbita de furie pentru ca i s-au gasit greseli gramaticale in textul adresat jurnalistilor austrieci

Mihaela Radulescu a turbat, parca, de furie dupa ce i s-au gasit greseli gramaticale in textul in limba engleza de pe blog prin care ii certa pe jurnalistii austrieci care au scris articolul Felix si doamna batrana. Vedeta Pro TV a ajuns sa jigneasca Romania, tara, dupa cum spune ea, cu o asa scazuta rata de luat bac-ul si ii injura pe cei batuti in cap din tara in care s-a nascut, adresandu-le englezescul fuck you.

Mihaela Radulescu, facuta batrana de presa din Austria. Sa ma pupati in fund, le-a transmis romanca!

Mihaela Radulescu a luat foc cand a citit ca un ziar din Austria a catalogat-o in titlu drept doamna batrana. Vedeta a luat foc, mai ales ca pana acum a dat presa din Austria drept exemplu jurnalistilor din Romania.

Delia, obligata sa socheze la X Factor ca Mihaela Radulescu? VIDEO

Delia a fost, se pare, somata de sefii din Antena 1 ca sa faca show la X Factor, in aceasta toamna, pentru un rating mai mare, asa cum a procedat si Mihaela Radulescu la Romanii au Talent. Se va conforma artista de dragul audientei? .

Mihaela Radulescu, scrisoare dura la adresa presei din Austria, dupa publicarea unui articol intitulat Felix si batrana doamna: O gluma proasta a unui asa zis jurnalist. Pana si fiul meu de 11 ani face glume mai bune

Mihaela Radulescu, enervata de presa austriaca. Vedeta a publicat pe blogul personal o scrisoare deschisa adresata jurnalistilor din Austria, dupa aparitia unui articol despre iubitul ei, sportivul Felix.

Mihaela Radulescu, gafe de gramatica, in scrisoarea adresata presei austriece. Cum o pun la zid cititorii

Dupa ce a publicat pe Internet o scrisoare deschisa in limba engleza catre presa austriaca, ca reactie la un articol care a numit-o batrana doamna, Mihaela Radulescu a fost criticata de cititori pentru greselile grave de gramatica.

Mihaela Radulescu, RAZBOI cu presa din Austria. Ce au scris despre ea

Mihaela Radulescu a publicat pe Internet o scrisoare deschisa in limba engleza catre presa austriaca, dupa ce a fost deranjata de un jurnalist care a numit-o batrana doamna in titlul unui articol insotit de o fotografie in care apare vedeta TV alaturi de iubitul ei, austriacul Felix Baumgartner. Imaginea surprinde in spatele celor doi indragostiti un avion Dornier, numit la fel, Old lady.

Enervata la culme! Mihaela Radulescu, in scandal cu presa din Austria

Dupa presa din Romania, Mihaela Radulescu a ajuns sa se certe si cu cea din Austria. Motivul, titlul malitios al unui articol, Felix si batrana doamna, care nu i-a picat tocmai bine vedetei.

Mihaela Radulescu, scrisoare deschisa pentru presa austriaca, dupa ce un jurnalist a insinuat ca este batrana: Era gelos, femeie sau gay?

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu 45 de ani) semneaza o scrisoare deschisa adresata presei din Austria, criticandu-i in termeni duri pe jurnalisti, dupa ce au insinuat ca este batrana, si acuzandu-i ca nu-l respecta si nu-i recunosc meritele partenerului sau, parasutistului austriac Felix Baumgartner 46 de ani), pe care l-a numit un erou al vremurilor moderne.

WOW! Cum arata Delia in costum de baie

Delia a profitat de vremea caniculara din Bucuresti si a fugit la mare. Artista este foarte mandra de formele ei motiv pentru care se afiseaza in costum de baie fara nicio problema. Ea a impartasit cu.

Serban Huidu o desfiinteaza pe Mihaela Radulescu

Pentru mentinerea celebritatii, declansati cel putin doua scandaluri pe an pare sa fie mottoul Mihaelei Radulescu de cand e vedeta ProTV. La trei luni dupa ce i-a catalogat pe homosexuali drept.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )