Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Adevărul Adevărul,
Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?. continuă pe Adevărul

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

Cele mai frumoase culori pentru living

Spatiul in care familia se strange cel mai des, in afara de bucatarie, este livingul. Tocmai de aceea este importanta culoarea aleasa pentru a zugravi peretii, nuanta care trebuie sa fie nu numai in pas cu tendintele, ci si potrivita cu mobilierul. Va aratam cateva dintre cele mai frumoase culori pentru living.

Cele mai interesante documentare din 2015

Cele mai interesante documentare din 2015. Considerate o alternativa la peliculele de actiune sau de comedie, documentarele reprezinta o buna modalitate de intelegere a unor evenimente cu ajutorul actorilor direct implicati. Anul 2015 are de oferit o serie de documentare interesante, pe teme variate, care pot multumit orice telespectator dornic de a intelege fenomene mai mult sau mai putin cunoscute.

iPhone se misca greu? Cele mai bune sfaturi ca sa accelerezi dispozitivele cu iOS 8

In mod normal, dispozitivele iPhone sau iPad cu iOS incep sa dea semne de incetinire dupa cativa ani de utilizare. Totusi, chiar daca ai un gadget nou si observi ca se misca mai lent decat ar trebui, poti incerca unul dintre trucurile urmatoare. Repornirea sau reboot) se numara printre cele mai simple si eficiente metode [].

FOTO Gradinile zoo cu exponate umane, unul dintre cele mai rusinoase secrete ale omenirii. Imaginile sunt tulburatoare

Nu cu mult timp in urma, sute de mii de vizitatori se inghesuiau in gradini zoologice deschise in tari precum Franta sau Belgia, unde exponate erau oameni inchisi in custi.

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

FOTO Eclipsa peste sanctuarele dacilor. Cum s-a vazut fenomenul astronomic in Sarmizegetusa Regia, unul dintre cele mai misterioase locuri ale Hunedoarei

Sarmizegetusa Regia a oferit astazi o priveliste impresionanta turistilor care au ales fosta capitala a Daciei, din Muntii Orastiei, pentru a asista la eclipsa solara. Si celelalte cetati dacice au fost destinatii ideale pentru calatorii interesati de fenomene astronomice.

Unul dintre cei mai cunoscuti cantareti americani, fascinat de Romania: Trebuie sa merg acolo!

Cantaretul american Ne-Yo a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj in dreptul unui articol despre cele mai frumoase locuri care trebuie vizitate in Romania. Printre locurile prezentate de buzzive. com se.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )