Libnet.ro
UNICEF

17:01

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Playtech Playtech,
Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat []. continuă pe Playtech

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

VIDEOFOTO. Topul celor mai vechi site-uri din lume: Cum au evoluat si cum arata astazi

Internetul, in urma cu 30 de ani, nu arata cum il stim noi astazi. in prezent, in fiecare ora, se inregistreaza cel putin un site, blog la nivel mondial, dar in urma cu 30 de ani, mai exact intre 15 martie 1985 si 25 martie 1986, s-au inregistrat doar 13 site-uri. Practic, a fost nevoie de un an de zile ca sa existe cateva site-uri in reteaua www. Toate, la vremea respectiva, au avut domeniul . com, cea mai veche extensie din lume si in prezent.

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Samsung vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 si estimeaza ca piata va depasi 3 mil. unitati in 2015

Samsung Romania vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge) fata de modelul Samsung Galaxy S5 lansat anul trecut si estimeaza ca piata de telefoane inteligente va depasi pragul de 3 milioane de.

Oficial: Cele mai ample exercitii militare ale Norvegiei nu reprezinta o amenintare pentru Rusia

In ultimele 10 zile, Norvegia a sustinut cele mai ample exercitii militare din ultimele decenii, in regiunea nordica Finmark. Norvegia a suspendat orice tip de colaborare militara cu Moscova in martie.

Cele mai bune idei romanesti din domeniul tehnologiei, analizate la Adevarul Live de la ora 15.00

Adevarul Live de la ora 15 va aduce in studio trei persoane implicate in lumea tehnologiei romanesti. De la investitori la specialisti dindomeniu, ei vor spune cum putem face ca IT-ul sa fie mai mult decat outsourcing.

Un ziarist din Turcia a fost condamnat pentru insultarea lui Erdogan pe site-uri de socializare

Un jurnalist din sudul Turciei a fost condamnat la cinci luni de inchisoare cu suspendare pentru insultarea pe site-uri de socializare a presedintelui Recep Tayyip Erdogan, iar casele altor doi ziaristi au fost perchezitionate pentru.

Cele mai interesante documentare din 2015

Cele mai interesante documentare din 2015. Considerate o alternativa la peliculele de actiune sau de comedie, documentarele reprezinta o buna modalitate de intelegere a unor evenimente cu ajutorul actorilor direct implicati. Anul 2015 are de oferit o serie de documentare interesante, pe teme variate, care pot multumit orice telespectator dornic de a intelege fenomene mai mult sau mai putin cunoscute.

Aplicatii de chat pentru telefon: Cum sa comunici rapid si gratuit prin cele mai bune servicii

Aplicatii de chat pentru telefoanele mobile sunt o multime si iti ofera posibilitatea de a comunica in timp real cu oricine doresti, prin text, fotografii si apeluri video. Iata care sunt cele mai populare si utile, fara sa iau in calcul Facebook Messenger pe care o poti avea doar cu un cont de Facebook. Mesajele [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )