Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

România Liberă România Liberă,
Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook. continuă pe România Liberă

Cum aratau unele dintre cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. Totusi, cum aratau unele dintre cele mai populare site-uri din Romania in urma cu peste un deceniu?.

Cum aratau cele mai cunoscute site-uri din Romania in urma cu peste 10 ani

Mediul online din Romania nu a aratat intotdeauna la fel ca acum, cele mai populare site-uri suferind schimbari majore in ultimii ani. Internetulnu a fost intotdeauna la fel de raspandit precum este acum. in urma cu mai multi ani,ziarele inca mai erau principala sursa de informare pentru majoritatea romanilor, iarinternetul nu se putea lauda decat [].

Samsung vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 si estimeaza ca piata va depasi 3 mil. unitati in 2015

Samsung Romania vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge) fata de modelul Samsung Galaxy S5 lansat anul trecut si estimeaza ca piata de telefoane inteligente va depasi pragul de 3 milioane de.

Europa va avea cele mai multe persoane ultra-bogate, pana in 2024

Segmentul persoanelor ultra-bogate din lume este in crestere, potrivit studiului The Wealth Report asupra averilor private globale, lansat recent de Knight Frank.

Evolution a fost inchisa: Era una dintre cele mai mari piete online pentru droguri

Evolution, unul dintre cele mai mari site-uri de tranzactii de droguri, a fost inchis, iar administratorii au furat 12 milioane de dolari din portofelele virtuale ale utilizatorilor. Site-ul Evolution a fost inchis de catre administratorii lui, furandu-se astfel depozitele de bitcoini ale utilizatorilor. Prejudiciul este estimat la 12 milioane de dolari. Evolution a ajunsunul dintre cele [].

Sports Illustrated: Cristiano Ronaldo va evolua in MLS

Cunoscuta revista sportiva americana Sports Illustrated sustine ca starul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, va evolua in Major League Soccer in viitorul apropiat.

Rochia cu care Andreea Marin a strans peste 30.000 de like-uri

Andreea Marin si-a impresionat fanii postand pe Facebook fotografii in care apare purtand o rochie de seara rosie, din paiete, special pentru o gala la care urma sa participe. Fotografiile au strans peste 30. 000 de like-uri si mii de comentarii apreciative.

Guvernul Ponta are una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de majoritate parlamentara, se arata intr-un raport

Ruperea USL a avut un efect politic limitat se arata intr-un raport al PSD. Acelasi raport arata ca Guvernul Ponta are in a doua parte a mandatului, una dintre cele mai stabile pozitii si beneficiaza de.

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu pentru stat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, relateaza Mediafax.

Hrebenciuc: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )