Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum a castigat Dan Diaconescu licitatia Oltchim. Care este planul de afaceri secret al acestuia?

Antena3 Antena3,
Cum a castigat Dan Diaconescu licitatia Oltchim. Care este planul de afaceri secret al acestuia?

Dan Diaconescu a reusit sa castige licitatia pentru Oltchim cu o serie de promisiuni halucinante. in afara de cele 203,149 milioane de lei pe care le-a oferit deja pentru pachetul de actiuni, acesta a anuntat. continuă pe Antena3

Dan Diaconescu: Cazul Oltchim bate la fund cazul Elodia

20 Actiunile Oltchim sunt retrase de la tranzactionare si astazi. 15 Liderul de sindicat de la Oltchim, Mihai Diculoiu, este prezent astazi la Ministerul Economiei, la cererea lui Dan Diaconescu, pentru a participa la semnarea contractului de privatizare.

Dan Diaconescu, telenovela Oltchim continua: ASTAZI vreau sa platesc salariile. Cazul Elodia e nimic in comparatie cu Oltchim

Castigatorul licitatiei pentru vanzarea actiunilor statului la Oltchim Ramnicu-Valcea OLT), Dan Diaconescu, a declarat ca vrea sa semneze luni, 24 septembrie, contractul cu OPSPI si ca banii sa intre.

Remus Vulpescu (OPSPI): Dupa ce primim banii de la Dan Diaconescu, ii transferam la Oltchim, pentru plata salariilor si repornirea combinatului

Presedintele OPSPI, Remus Vulpescu, afirma ca, imediat ce Dan Diaconescu va plati cele aproape 45 de milioane promise pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni la Oltchim, acesti bani vor fi virati catre combinat, pentru plata salariilor si repornirea activitatii. Intrebat vineri seara la B1 TV daca are acordul Consiliului Concurentei si al Comisiei Europene pentru acordarea acestui ajutor de stat, Vulpescu a spus ca acordul va fi cerut in viitor.

Cine pune mana pe Oltchim? Surse: Dan Diaconescu, cea mai buna oferta

UPDATE16:00 - Licitatia cu strigare pentru privatizarea Oltchim nu va mai avea loc. Potrivit unor surse, oferta lui Dan Diaconescu pentru Oltchim este castigatoare. UPDATE13:20 -Oferta lui Dan Diaconescu.

SENZATIONAL: Dan Diaconescu a cumparat Oltchim

UPDATE 2: Roibu s-a intalnit cu Videanu si Boureanu pentru a discuta despre Oltchim Fostul director genetral al Oltchim, Constantin Roibu, a declarat aseara tarziu, la un post de televiziune, ca s-a intalnit miercuri cu Cristian Boureanu si Adriean Videanu Domnia sa a afirmat ca intalnirea cu deputatul PDL Boureanu a avut ca obiect restituirea unei datorii a acestuia catre Oltchim, in valoare de 260. 000 de euro. Domnul Boureanu a confirmat ca intalnirea a avut loc, dar datoria apartine unei firme a fratelui sau. Boureanu a afirmat ca aceast datorie curenta a fost folosita in presa pentru atacuri politice de catre Victor Ponta. Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a precizat ca intalnirea cu Constantin Roibu a avut ca obiect discutia despre memorandumul pe care Guvernul l-a adoptat in 2010 cu privirela Oltchim. --- *UPDATE 1: Ofertantii Oltchim, convocati, in aceasta noapte, pentru documente clarificatoare Toti cei care au depus oferte pentru privatiarea Oltchim au fost convocati, in aceasta noapte, la minister pentru a clarifica situatia documentelor, potrivit mai multor posturi de televiziune. Comisia care a analizat ofertele va deschide plicurile astazi la ora 12. Cei patru ofertanti au termen pana astazi la ora 11 sa rezolve deficientele din dosare, potrivite surselor de presa. Stefan Vuza trebuie sa depuna doua documente la dosar. Acestea nu erau precizate ca fiind obligatorii in caietul de sarcini. Un alt ofertant cu probleme este Dan Diaconescu. Din dosar ii lipseau doua documente, pe care le-a anexat in aceasta noapte. Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, sustine ca Diaconescu nu face altceva decat sa arunce in derizoriu privatizarea Oltchim. ----- * PCC, singurul ofertant pentru creanta AVAS * Diaconescu vrea sa cumpere doar actiunile statului la Oltchim * Vuza vrea sa preia doar actiunile Oltchim si creanta AVAS * Scandal in jurul orei de inregistrare a ofertei lui Dan Diaconescu * Wojciech Zaremba, PCC, in exclusivitate pentru ziarul BURSA: Daca PCC va castiga procesul de privatizare, vom face tot posibilul pentru ca Oltchim sa functioneze din nou, inclusiv divizia Arpechim Circul privatizarii Oltchim, cu nelipsitul show a la Dan Diaconescu, ne-a mai coborat cateva trepte in ochii investitorilor, apreciaza mai multi oameni de afaceri, mai ales ca jurnalistul a anuntat ca va participa la toate privatizarile importante, cum ar fi Tarom, CFR Marfa si Hidroelectrica.

Dan Diaconescu AMANA semnarea contractului pentru OLTCHIM: Cel care a castigat licitatia ...

10:26 - Dan Diaconescu amana semnarea contractului pentru Oltchim 10:19 - Diaconescu a adaugat ca este pentru prima oara cand guvernantii il ameninta pe cel care castiga o licitatie de succes: Suntem primii oameni care au castigat o licitatie fara sa dea spaga . ) Investitorul este poporul roman, care trebuie sa salveze neaparat Oltchimul. Reprezentam fortele binelui. Nu mai pot sa raman pe loc. Trebuie sa mergem inainte ca sa salvam combinatul. Din pacate, in ultimele zile, nimeni nu mai .

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru Oltchim. Creantele AVAS si Electrica nu au fost vandute

UPDATE17:15- Remus Vulpescu, presedintele Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), a anuntat ca, din punct de vedere al pretului, ofertanul Dan Diaconescu a obtinut cel.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru privatizarea Oltchim Ramnicu Valcea: Creantele AVAS si Electrica nu se vand

Dan Diaconescu a devenit noul actionar majoritar al combinatului Oltchim, castigand licitatia cu strigare ce a avut loc vineri la Ministerul Economiei cu o oferta de 203. 548 lei. Liderul Partidului Poporului a.

La cald, citeva intrebari despre modul in care Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru Oltchim

Intr-o atmosfera de-a dreptul senzationala, Dan Diaconescu a cistigat licitatia pentru pachetul majoritar de actiuni al Oltchim. De-a dreptul stupefiant pentru o tara intreaga, Dan Diaconescu face inca un pas in ierarhia informala: bufon TV, apoi presedinte de partid ultra-populist, acum salvator in extremis al uneia dintre ultimele relicve ale industriei comuniste. Procedura de privatizare lasa in urma citeva intrebari majore:.

Dan Diaconescu, asteptat la Ministerul Economiei ca sa semneze contractul de ...

Dan Diaconescu este asteptat, luni dimineata, la ora 10:00, la Ministerul Econbomiei ca sa semneze contractul e vanzare-cumparare a actiunilor detinute de stat la Oltchim. Totodata, Dan Diaconescu trebuie sa faca si plata pentru Oltchim, in conformitate cu licitatia pentru privatizarea combinatului Oltchim, care a avut loc vineri. La ora stabilita, il asteptam la noi pe domnul Dan Diaconescu sa semneze, asa cum ne-am inteles. Am contractul pregatit pentru a fi semnat. In urma semnarii sau .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )