Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum comenteaza Victor Ponta libertatea presei, in functie de trustul vizat (VIDEO)

B1 B1,
Cum comenteaza Victor Ponta libertatea presei, in functie de trustul vizat (VIDEO)

Cand vine vorba de libertatea presei, premierul Victor Ponta foloseste doua masuri. Fie ii compatimeste pe jurnalistii ai caror patron este condamnat penal si spune ca, prin confiscarea sediilor de presa, se. continuă pe B1

Cum comenteaza Victor Ponta libertatea presei, in functie de trustul vizat

Cand vine vorba de libertatea presei, premierul Victor Ponta foloseste doua masuri. Fie ii compatimeste pe jurnalistii ai caror patron este condamnat penal si spune ca, prin confiscarea sediilor de presa, se.

Ponta, despre libertatea presei: Confiscarea sediilor de presa, ingrijoratoare

Premierul Victor Ponta s-a declarat ingrijorat de faptul ca jurnalistii au de suferit de pe urma deciziilor unor instante, la Conferinta privind libertatea presei, care a avut loc marti, la Palatul Parlamentului,.

Cum influenteaza politicul libertatea presei, dezbatere la Conferinta SEEMO

In cadrul Palatul Parlamentului are loc o conferinta privind libertatea presei, influenta politicului asupra mass-media si coruptie. La deschiderea evenimentului a participat premierul Victor Ponta. Andreea.

Victor Ponta: Sa confisti sedii de presa este un lucru ingrijorator/ Un patron de presa mi-a propus sa ma faca presedinte dar sa nu plateasca taxe si impozite

Premierul Victor Ponta a declarat marti dimineata, in cadrul unui eveniment dedicat libertatii presei, ca a fost revoltat de faptul ca unii jurnalisti au avut de suferit din cauza condamnarea patronului, referindu-se astfel la Dan Voiculescu si Antena 3, dar si ca acum puroiul din presa iese la suprafata.

SEEMO va organiza la Bucuresti o conferinta privind libertatea presei

O conferinta privind libertatea presei, influenta politicului asupra mass-media si coruptia va fi organizata marti, 23 septembrie, la Palatul Parlamentului, anunta Organizatia pentru Media din Sud-Estul.

VIDEO Victor Ponta si-a lansat candidatura la prezidentiale, de ziua sa, in fata a zeci de mii de oameni, pe Arena Nationala: Sunt Victor Viorel Ponta. Va chem sa fim impreuna in batalia pentru marea unire a romanilor

Premierul Victor Ponta si-a lansat sambata, cand a implinit 42 de ani, candidatura in alegerile prezidentiale, pe Stadionul Arena Nationala, in fata a cateva zeci de mii de membri ai PSD-UNPR-PC, dar si simpatizanti. Evenimentul a inceput la ora 16. 00 si s-a incheiat dupa discursul lui Ponta, in jurul orei 17. Intra in articol pentru a urmari inregistrarea VIDEO de la eveniment si pentru principalele momente ale evenimentului.

Ce va face Victor Ponta in SUA: Voi sustine o pozitie a Romaniei in aceasta regiune fata de ceea ce se intampla

Premierul Victor Ponta face o vizita de trei zile in Statele Unite ale Americii, cu ocazia celei de a 69-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Ponta va sustine discursul national, in.

Victor Ponta si-a lansat programul electoral pentru prezidentiale sub numele Marea Unire a romanilor

Primul ministru Victor Ponta si-a lansat marti programul electoral pentru alegerile prezidentiale, cu numele Marea Unire a romanilor. Ponta arata ca proiectul sau reprezinta o viziune de dezvoltare cu.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

Premierul Victor Ponta va pleca astazi spre SUA. Va lua parte la dineul oferit de Barack Obama si se va participa la adunarea generala a ONU

Victor Ponta pleaca astazi in Statele Unite ale Americii. Prim-ministrul sta trei zile pe teritoriu american, unde va participa la adunarea generala a ONU si va sustine un discurs. Aici, Ponta se va.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )