Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce va face Victor Ponta in SUA: Voi sustine o pozitie a Romaniei in aceasta regiune fata de ceea ce se intampla

B1 B1,
Ce va face Victor Ponta in SUA: Voi sustine o pozitie a Romaniei in aceasta regiune fata de ceea ce se intampla

Premierul Victor Ponta face o vizita de trei zile in Statele Unite ale Americii, cu ocazia celei de a 69-a sesiuni a Adunarii Generale a Organizatiei Natiunilor Unite. Ponta va sustine discursul national, in. continuă pe B1

Victor Ponta: Vreau sa fiu presedintele Romaniei

Premierul Victor Ponta si sotia sa, Daciana Sarbu, au fost invitatii Alessandrei Stoicescu, sambata seara, la QA, dupa lansarea grandioasa in cursa pentru Cotroceni. E o zi speciala nu pentru mine,.

Victor Ponta face o deplasare in SUA. Premierul participa la New York la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta participa, de marti pana joi, la cea de-a 69-a sesiune a Adunarii Generale a ONU, iar vineri isi continua vizita la Houston. Ponta va sustine discursul national, in cadrul reuniunii plenare din 25 septembrie 2014, si va avea, in marja sesiunii, o serie de intrevederi bilaterale cu omologi din tarile participante la dezbateri, precum si cu oficiali ai ONU, anunta guvernul intr-un comunicat. Vezi in text programul lui Ponta.

Victor Ponta pleaca in SUA, pentru Adunarea Generala a ONU si intalniri cu firme din energie

Premierul Victor Ponta a anuntat ca, marti, va pleca in Statele Unite ale Americii, la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite ONU). Maine, impreuna cu ministrul de Externe, voi merge in.

Premierul Victor Ponta va pleca astazi spre SUA. Va lua parte la dineul oferit de Barack Obama si se va participa la adunarea generala a ONU

Victor Ponta pleaca astazi in Statele Unite ale Americii. Prim-ministrul sta trei zile pe teritoriu american, unde va participa la adunarea generala a ONU si va sustine un discurs. Aici, Ponta se va.

Victor Ponta va efectua o vizita in SUA unde va participa la Adunarea Generala ONU

Premierul Victor Ponta a anuntat ca marti va incepe o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii unde va participa la Adunarea Generala a Organizatiei Natiunilor Unite. Cu ocazia deplasarii in SUA, va avea si o serie de intalniri cu principalele companii energetice americane.

VIDEO Victor Ponta: Saptamana viitoare va fi aprobata rectificarea bugetara care va fi pozitiva

Guvernul va aproba saptamana viitoare a doua rectificare bugetara din acest, a anuntat premierul Victor Ponta la inceputul sedintei de Guvern de luni. Ponta sustine ca este o rectificare bugetara pozitiva. Salarii, drepturi salariale, persoanele cu dizabilitati, insotitorii, acele drepturi de natura salariala sau indemnizatii, le avem acoperite fara niciun fel de problema. Restul, vedem ce putem sa sprijinim si ce putem sa dam si pentru sanatate, si pentru dezvoltare locala, a spus Ponta.

Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

VIDEO Curtea Constitutionala a respins sesizarile depuse impotriva candidaturii lui Victor Ponta la prezidentiale

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, duminica seara, cele doua sesizari depuse de persoane fizice impotriva candidaturii liderului PSD, premierul Victor Ponta, la alegerile prezidentiale, anunta Agerpres.

Victor Ponta: Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii. Este unul dintre motivele pentru care nu l-am votat

Presedintele Traian Basescu a fost ofiter al Securitatii, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta, adaugand ca acesta a fost unul dintre motivele pentru care nu l-a votat pe Basescu pentru functia de presedinte al Romaniei, potrivit Mediafax.

Victor Ponta, lansare oficiala in cursa pentru Palatul Cotroceni

Victor Ponta isi lanseaza candidatura la presedintia Romaniei. Evenimentul are loc chiar de ziua sa de nastere. implineste astazi 42 de ani. Lansarea candidatului este facuta printr-un show grandios, pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )