Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum au construit comunistii cea mai mare scoala din Focsani in jumatate de an. Secretul: munca in trei schimburi

Adevărul Adevărul,
Cum au construit comunistii cea mai mare scoala din Focsani in jumatate de an. Secretul: munca in trei schimburi

In anul 1964, in Focsani avea sa fie data in folosinta cea mai mare unitate de invatamant, care gazduieste si astazi peste 1. 000 de elevi. continuă pe Adevărul

Orasul cu cea mai mare suprafata din Romania. Nu este nici Bucurestiul si nici Timisoara

Conform recensamantului realizat in anul 2011, in Romania exista 265 de orase. Dupa cum probabil stiati, cele mai mari orase din tara noastra, in functie de numarul de locuitori,.

A avut loc cea mai mare conferinta din industria serviciilor pentru afaceri

Pana in 2020 sectorul de business services va reprezenta 4-5% din PIB-ul Romaniei .

Raport FMI: in 2016 si 2017, Romania va inregistra cea mai mare crestere economica din Europa

Romania va inregistra, anul acesta, cea mai mare crestere economica din Europa, potrivit estimarilor Fondului Monetar International FMI).

Regiunea de NE a Romaniei, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor UE in perioada 2007 - 2013

Regiunea de Nord-Est a Romaniei are cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene in perioada 2007 - 2013, a declarat ieri, la Iasi, comisarul european Corina Cretu, la dezbaterea Dialog cu cetatenii.

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei.

FMI: Romania va avea cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

FMI a revizuit in crestere estimarile privind evolutia economiei romanesti pentru acest an de la 4,2% la 5%, arata cel mai recent raport World Economic Outlook, citat de Agerpres. Astfel,.

Protest la Penitenciar. Lider de sindicat: Siguranta perimetrului de paza este asigurata in cea mai mare parte cu detinuti

Angajatii Penitenciarului din Drobeta Turnu Severin protesteaza luni dimineata, timp de doua, in fata unitatii. Conditii de munca imbunatatite, eliminarea inechitatilor salariale, angajarea unui personal suficient pentru restrangerea orelor suplimentare prestate de actualii angajati sunt revendicarile scandate de acestia.

Un preot rupe tacerea. Cea mai mare capcana in care pica romanii

Un preot spulbera un mit important al ortodoxiei. Protoprezbiter Matei Vulcanescu, preotul comunitatii romanesti din Pireu, Atena, a vorbit despre una dintre marile capcane legate de.

Siria: Cel mai mare spital din estul Alepului a fost bombardat din nou

Cel mai mare spital din zona cartierelor rebele din orasul sirian Alep a fost sambata tinta a cel putin doua bombe, a afirmat organizatia neguvernamentala Syrian American Medical Society SAMS), citata de agentia Belga.

Vesti bune de la FMI: Romania, cea mai mare crestere economica din Europa in 2016 si 2017

Fondul Monetar International FMI) a revizuit, in crestere pana la 5% estimarile privind evolutia economiei romanesti in acest an, de la 4,2% cat prognoza in luna aprilie,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )