Libnet.ro
UNICEF

21:30

Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Antena3 Antena3,
Drama fara margini in Siria! Cel mai mare spital din estul orasului Alep, distrus in cursul unor raiduri

Cel mai mare spital din partea controlata de rebeli a orasului Alep, unde are loc o vasta ofensiva a regimului sirian cu sprijinul Rusiei, a fost distrus luni in cursul unor raiduri aeriene, potrivit unei. continuă pe Antena3

Siria: Cel mai mare spital din estul Alepului a fost bombardat din nou

Cel mai mare spital din zona cartierelor rebele din orasul sirian Alep a fost sambata tinta a cel putin doua bombe, a afirmat organizatia neguvernamentala Syrian American Medical Society SAMS), citata de agentia Belga.

Cel mai mare producator mondial de insulina elimina 1.000 de posturi

Compania daneza Novo Nordisk A/S, cel mai mare producator mondial de insulina, elimina 1. 000 de locuri de munca potrivit planului sau de reducere a costurilor, in conditiile in care acesta anticipeaza ca se va confrunta cu un mediu provocator si in 2017, in special pe piata sa majora, SUA.

Device-urile inteligente au lansat cel mai mare atac informatic din istorie

Dispozitiveleinteligente ce compun Internetul Tuturor Lucrurilor IoT), au fost vedetele celui mai mare atac informatic de tip DDoS din istorie. Site-ul KrebsonSecurity a fost victima acestui atac DDoS, care a atins un nivel de 620 giabiti pe secunda. Nivelul de date trimise catre site a fost atat de mare, incat companiile Prolexic si Akamai Technologies [].

Au fost puse in vanzare biletele pentru Eurobasket, cel mai mare eveniment sportiv din Romania

Federatia Romana de Baschet FRB) a anuntat ca a deschis vanzarea de bilete on-line pentru Eurobasket-ul de anul viitor, care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj. Este cea mai importanta competitie sportive gazduita vreodata de Romania, a sustinut reprezentantul FRB, Adrian Voinescu.

Klaus Iohannis: Cine a plagiat trebuie sa plece din functia publica, punct. Persoana acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Timisoara, ca, in cazul in care o persoana publica a plagiat, aceasta trebuie sa plece din functia publica, indiferent de cum se numeste persoana si nu vreau sa personalizam discutia pt X,Y sau Z. Seful statului spune ca plagiatul nu este cea mai mare problema a sistemului universitar, dar este o problema a societatii, este o forma de hotie. Klaus Iohannis a subliniat insa ca persoana care a fost acuzata pe nedrept de plagiat trebuie sa beneficieze de refacerea bunului renume in cel mai scurt timp.

A inceput cu succes cel mai mare festival unguresc din Timisoara. Primarul Robu: Ce se intampla aici este normalitatea

Prima editie a Zilelor Maghiare se dovedeste un real succes in Timisoara. Mii de timisoreni au savurat evenimentele din Piata Victoriei.

Regiunea de NE a Romaniei, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor UE in perioada 2007 - 2013

Regiunea de Nord-Est a Romaniei are cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene in perioada 2007 - 2013, a declarat ieri, la Iasi, comisarul european Corina Cretu, la dezbaterea Dialog cu cetatenii.

100 de ani de la Marele Razboi. Episodul 10. De trei ori Traiasca Romania Mare!

Marea Unire, probabil cel mai mare act din istoria romanilor, s-a implinit din voia hazardului in mare masura. O situatie istorica favorabila, in ciuda tuturor eforturilor de razboi, a calculelor politice si a vietilor pierdute pe front, chiar si in contra intentiilor Romaniei la momentul intrarii in conflictul mondial. A fost, cu alte cuvinte, marea surpriza: o Romanie de la Nistru pan la Tisa, cum a visat poetul.

Cand vei putea urmari Westworld, cel mai asteptat serial despre lupta dintre oameni si roboti

Acum ceva timp, HBO a anuntat lansarea serialului Westworld, care ar putea starni aceeasi valva precum Urzeala Tronurilor. Vestea buna e ca Westworld va avea premiera la HBO pe 3 octombrie, in acelasi timp cu premiera din Statele Unite ale Americii, iar primul episod va putea fi urmarit fara abonament pe HBO GO din 4 [].

Veveritele din Bistrita-Nasaud au primit o casa mai mare. Primaria a scapat de amenda

Primaria Bistrita a respectat termenul impus de Garda de Mediu Bistrita-Nasaud ca pana la sfarsitul lunii septembrie sa ofere celor doua veverite tinute captive in parcul municipal un spatiu corespunzator, astfel ca micile rozatoare au acum la dispozitie o voliera de zece ori mai spatioasa decat cea in care au stat in ultimele cinci luni, potrivit Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3281 seconds )