Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cum descrie Grigor Dimitrov tenisul in plina pandemie de coronavirus: Un lucru microscopic

Hotnews Hotnews,
 Cum descrie Grigor Dimitrov tenisul in plina pandemie de coronavirus: Un lucru microscopic

Tenisul este oprit cel putin pana in iunie din cauza pandemiei de coronavirus, dar sezonul de iarba pare sa fie tot mai mult in pericol. Aflat in aceasta perioada in California, Grigor Dimitrov 19 ATP) a vorbit despre situatia actuala si este de parere ca tenisul este un lucru microscopic in lume acum. Bulgarul considera ca ATP si WTA ar trebui sa discute cu toti jucatorii pentru a se lua o decizie cu privire la reluarea turneelor. continuă pe Hotnews

Cum pune Guvernul in pericol viata a milioane de bolnavi cronici, lasati sa stea la cozi la medici in plina pandemie de coronavirus: Renuntarea la cardul de sanatate, eliberarea de retete online si consultatiile la distanta zac in sertar

Medicii de familie le-ar putea trimite pacientilor retetele pe mail sau prin alte mijloace electronice, i-ar putea consulta prin telefon sau online, iar pacientii ar putea merge cu retetele la farmacie, fara sa mai stea la cozi la cabinetul medicului. Este o masura vitala in aceasta perioada pentru bolnavii cronici - care sufera de cancer, diabet, boli cardiovasculare, boli rare etc. si care sunt cei mai expusi la a dezvolta forme grave ale bolii in cazul infectiei cu coronavirus si la deces. Masura apare intr-un proiect care zace in transparenta pe site-ul CNAS si care s-a aflat pe agenda ultimei sedinte de Guvern, de saptamana trecuta, dar nu a fost aprobat, cu toata ca este cerut insistent de medici, de 3 saptamani.

Imagini revoltatoare! in plina pandemie de coronavirus, mai multi angajati stau inghesuiti in microbuzul spre serviciu

In plina pandemie de coronavirus, multi romani sunt nevoiti sa mearga la munca in conditii aproape inumane, care nu le permit sa aiba minimul de siguranta impotriva unei potentiale infectari cu noul coronavirus. O angajata din Constanta a iesit plangand din microbuzul care o ducea spre munca Acesta este si cazul unei femei din Constanta, .

Cum incearca austriecii sa aduca in tara ingrijitoarele din Romania, in plina pandemie de coronavirus: Zbor special din Timisoara si ajutoare de stat de sute de euro

Aproape 300 de ingrijitoare din Romania si din Bulgaria sunt asteptate sa soseasca luni in Austria, in plina pandemie de coronavirus. in acest moment critic austriecii au mare nevoie de personal din afara.

Slujba religioasa la Galati in plina pandemie de coronavirus. Zeci de oameni au participat la eveniment Politia i-a amendat pe organizatori

Zeci de persoane au participat la o slujba religioasa organizata duminica, in caminul cultural din comuna Munteni, judetul Galati. Dupa ce intrunirea religioasa a aparut pe Facebook, politistii s-au autosesizat si i-au amendat pe organizator si pe cel care a realizat fotografiile, relateaza Mediafax.

La ce distanta de casa putem merge in plina pandemie de coronavirus. Ce inseamna in apropierea locuintei

Restrictiile de circulatie impuse de autoritati in plina pandemie de coronavirus nu sunt foarte clare pentru toti romanii. Spre exemplu, in ordonanta militara, se spune de iesirile in apropierea locuintei.

Un director al unui spital de urgenta a fost rapit de pe strada in plina pandemie de coronavirus

Directorul unuia dintre spitalele de top din Haiti a fost rapit vineri in apropierea casei sale din capitala Port-au-Prince, pe cand se indrepta spre locul de munca. Haiti, care are o populatie de 11 milioane de locuitori, este cea mai saraca tara din emisfera vestica, potrivit unui raport al Bancii Mondiale.

FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie. Un mesaj foarte bun!

Marian Godina a iesit in teren, in plina pandemie de coronavirus. Acesta s-a echipat cu o masca de protectie pentru a-si face datoria, dar si cu arma din dotare, Marian Godina a pus imaginea pe contul sau de Instagram. FOTO Cum a iesit Marian Godina in teren, in plina pandemie Marian Godina a postat recent .

Catalin Botezatu a dat lovitura in plina pandemie. Contracte de milioane de euro cu statul pentru medici

Pandemia de coronavirus ii rotunjeste conturile creatorului de moda Catalin Botezatu. Vorbim de sume de aproximativ 18 milioane de euro. Asta da lovitura de proportii pentru firma Viggo Fashion International! in plina criza medicala, Botezatu da lovitura in contextul crizei fara precedent provocata de pandemia de coronavirus, Viggo Fashion International, producator de costume si haine .

In plina Pandemie, Printul Harry si Meghan au fugit din Canada! Afla unde locuiesc acum!

In plina pandemie de Coronavirus, Printul Harry si Meghan Markle au parasit Canada. Conform unor apropiati, acestia ar urma sa locuiasca permanent in Los Angeles.

Alexandru Arsinel, apel in plina pandemie de COVID-19: Haideti sa traim! Haideti sa ne ascundem in casa cateva saptamani!

Celebrul actor Alexandru Arsinel a facut un apel la romani, in plina pandemie de coronavirus, cerandu-le sa stea in case, daca vor sa traiasca.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )