Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cum explica Ion Iliescu faptul ca Romania si Republica Moldova nu s-au unit in august 1991

Adevărul Adevărul,
Cum explica Ion Iliescu faptul ca Romania si Republica Moldova nu s-au unit in august 1991

Dupa ce Monica Macovei a declarat, la Adevarul Live, ca Ion Iliescu s-a opus unirii dintre Romania si Basarabia la inceputul anilor 90, fostul sef al statului roman ii da replica: Monica Macovei minte. August 1991 nu avea cum fi momentul unificarii Romaniei cu Republica Moldova. Din foarte multe motive. De natura interna si externa. Dar mai ales externa. continuă pe Adevărul

Constantin Tampiza: Lukoil va fi obligata sa-si vanda si activele din Republica Moldova si Romania

Gigantul rus Lukoil ar putea fi obligata sa-si vanda activele din Romania si Republica Moldova, in conditiile in care conflictul dintre Federatia Rusa si Ucraina se va agrava, considera Constantin Tampiza, fost director general al Lukoil Romania, potrivit bursa. ro.

Romania va inepe sa exporte gaze in Republica Moldova de la jumatatea lunii august

Romania va inepe sa exporte gaze in Republica Moldova de la jumatatea lunii august, potrivit declaratiilor presedintelui ANRE, Niculae Havrilet.

Daca esti din Republica Moldova, intra pe www.din.md

Biroul pentru relatii cu diaspora a lansat un portal dedicat cetatenilor originari din Republica Moldova care locuiesc temporar sau permanent peste hotarele tarii. Site-ul din. md va oferi informatii utile despre serviciile publice, initiativele, proiectele, programele si evenimentele ce vizeaza diaspora, dar va fi si o platforma de comunicare.

Republica Moldova a depasit Ucraina in topul celor mai dezvoltate tari din punct de vedere informatic

Republica Moldova se afla in Top 100 al celor mai dezvoltate tari din punct de vedere al tehnologiei informationale si comunicatiilor, potrivit celui mai recent raport intocmit de Forumul Economic Mondial.

Numarul focarelor de boli diareice acute si intoxicatii alimentare este in crestere, in Republica Moldova

In prima jumatate a acestui an, in Republica Moldova s-au inregistrat 28 de focare de boli diareice acute, iar numarul celor afectati a ajuns pana la aproape 360 de oameni, arata datele Ministerului Sanatatii.

Bancherul Gherman Gorbuntov nu va fi extradat in Republica Moldova, din cauza temerilor sale ca ar putea fi torturat

Bancherul rus Gherman Gorbuntov nu va fi extradat in Republica Moldova, a decis Tribunalul Magistratilor din Westminster Mar5ea Britanie), anunta Dailymail.

MAE a repatriat din Gaza 50 de cetateni romani si alti 5 din Republica Moldova

Celula de criza activata la nivelul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a repatriat astazi, din Fa and sia Gaza, 50 de cetateni romani majoritatea copii), 5 din Republica Moldova si alti 8 din Ungaria, din dispozitia ministrului de resort, Titus Corlatean, si sub coordonarea premierului Victor Ponta, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul MAE.

ANRE: Exportul de gaze in Republica Moldova ar putea incepe in a doua jumatate a lunii

Exportul de gaze in Republica Moldova este preconizat sa inceapa in a doua jumatate a lunii august, a declarat, astazi, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), Niculae Havrilet.

Niculae Havrilet, presedintele ANRE: Exporturile de gaze naturale catre Republica Moldova ar putea incepe in a doua jumatate a lunii august

Exporturile de gaze naturale catre Republica Moldova ar putea incepe din a doua jumatate a lunii august, a declarat Niculae Havrilet, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), in cadrul unei conferinte pe teme energetice. Havrilet a precizat ca pretul va fi la fel ca cel de pe piata concurentiala, in jur de 80 lei/MWh. De asemenea, orice furnizor de gaze va putea participa la exporturile de gaze.

Presedintele ANRE: Exportul de gaze in Republica Moldova ar putea incepe in a doua jumatate a lunii august

Presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare inDomeniulEnergiei, Niculae Havrilet, a declarat, joi, ca exportul de gaze in Republica Moldova este preconizat sa inceapa in a doua jumatate a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )