Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum facem cele mai bune eclere din ingrediente naturale

Adevărul Adevărul,
Cum facem cele mai bune eclere din ingrediente naturale

Eclerele sunt prajituri deosebit de apreciate, pe care le gasim in orice cofetarie. Sunt absolut delicioase, iar reteta este suficient de simpla pentru a putea fi pregatite de oricine doreste, cu sau fara prea multa experienta in bucatarie. continuă pe Adevărul

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Politia Romana, printre cele mai bune din Europa. A fost premiata de SELEC pentru rezultatele obtinute in misiuni internationale

Trafic de droguri, trafic de moneda falsa si trafic de migranti. Politia Romana stie cum sa combata si cum sa rezolve situatii aparent imposibile in care infractorii au impresia ca nu vor fi prinsi niciodata. Operatiunea Green Arrow, Operatiunea Frenklin si Operatiunea Tenacious au fost cele trei actiuni pentru care politistii romani au fost premiati de Centrul de Aplicare a Legii pentru Europa de Sud-Est SELEC .

Cele mai bune surse de proteine

Pentru persoanele sportive se recomanda o doza zilnica de aproximativ 1 g de proteine per 1 kg greutate corporala. Proteinele sunt substante organice responsabile pentru functii multiple din organismul nostru, inclusiv reconstructia tesuturilor, a celulelor si a masei musculare. Toata lumea are nevoie de proteine in dieta, insa daca faceti sport e bine sa mariti consumul.

Cele mai bune filme de razboi din programul TV de azi

Astazi vor fi cateva filme de razboi care merita urmarite la televizor. Iata cateva recomandari din programul TV de azi.

Cele mai bune 10 bancuri cu purici. Ce-i recomanda proprietarul proprietarul de hotel clientei care se plange de paraziti

Puricele este eroul multor glume, din care nu lipsesc victimele lor, fie ca vorbim de oameni sau animale. Adevarul va propune o selectie de bancuri despre celebrii paraziti.

Cele mai bune 10 bancuri cu purici. Ce-i recomanda proprietarul de hotel clientei care se plange de paraziti

Puricele este eroul multor glume, din care nu lipsesc victimele lor, fie ca vorbim de oameni sau animale. Adevarul va propune o selectie de bancuri despre celebrii paraziti.

Cele mai bune 13 filme care nu s-au facut niciodata (partea I)

In istoria cinematografiei au existat superproductii anuntate, dar care, din varii motive, nu au fost realizate. Stiati, de pilda, ca Stanley Kubrick trebuia sa turneze in tara noastra un film despre Napoleon, cu participarea a 50. 000 de soldati romani? .

Viziteaza cele mai importante fortarete din Corfu

Venetienii si-au pus cel mai mult amprenta pe Corfu, iar locuitorii au pastrat intr-o stare foarte buna numeroasele vestigii ridicate in timpurile in care insula a fost dominata de acest popor. Daca te.

Cele mai bune filme de dragoste din programul TV de azi

Cei care vor sa vada filme de dragoste in seara aceasta pe micul ecran au in programul TV azi cateva pelicule care merita urmarite.

Program TV azi. Cele mai bune filme de actiune din seara aceasta

Cei care vor sa vada filme de actiune in seara aceasta au in program TV azi cateva pelicule atractive. Iata cateva recomandari.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )