Libnet.ro
UNICEF

17:45

Viziteaza cele mai importante fortarete din Corfu

Antena3 Antena3,
Viziteaza cele mai importante fortarete din Corfu

Venetienii si-au pus cel mai mult amprenta pe Corfu, iar locuitorii au pastrat intr-o stare foarte buna numeroasele vestigii ridicate in timpurile in care insula a fost dominata de acest popor. Daca te. continuă pe Antena3

Razboiul petrolului: Arabia Saudita a pierdut pozitia de lider in 9 din 15 tari. Cele mai importante sunt China, Africa de Sud si SUA

Arabia Saudita, cel mai mare exportator mondial de petrol, a pierdut pozitia de lider in 9 din cele mai importante 15 state din lume in privinta livrarilor de titei, potrivit datelor compilate de catre compania de consultanta Facts Global Energy FGE) si citate de catre Financial Times.

Cele mai importante sase proiecte derulate de Symmetrica anul trecut au totalizat 2,8 mil euro

Producatorul Symmetrica a livrat anul trecut circa 179. 000 mp de pavele si 149. 000 ml de borduri pentru cele mai importante sase proiecte derulate de companie, valoarea totala a acestora ridicandu-se la aproximativ 2,8 milioane euro, informeaza un comunicat de presa remis redactiei.

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA

Kylie Jenner, Sofia Vergara si Hailey Baldwin sunt cele mai sexi vedete din SUA, conform unui sondaj realizat de celebra casa de lenjerie intima Victorias Secret. Ceie trei au castigat cu un numar impresionant de voturi primele trei locuri, fiind urmate de Demi Lovato, Maria Menounos, Priyanka Chopra, Kerry Washington, Alicia Vikander si Selena Gomez.

Clotilde Armand si-a lansat candidatura la Primaria sectorului 1, din partea Uniunii Salvati Bucurestiul. Litoralul Bucuresti - unul dintre cele mai importante proiecte

Clotilde Armand, reprezentanta Uniunii Salvati Bucuresti, si-a lansat candidatura marti candidatura la functia de primar al sectorului 1, anunta Agerpres. Clotilde Armand a declarat ca isi doreste sa administreze in mod profesionist Primaria sectorului 1 si pentru aceasta este gata sa renunte la postul si la salariul de manager pe care le are in prezent in cadrul unui grup de firme.

TOP 15 cele mai puternice masini din lume

Puterea este un sentiment coplesitor care, in lumea pasionatilor de masini, nu poate fi stavilit decat cu si mai multi cai putere. Prin urmare, de la aparitia automobilului si pana in prezent, constructorii nu au incetat niciun moment sa dezvolte automobile de strada din ce in ce mai puternice.

Faze Tari:Invatatoare concediata pe loc dupa ce un parinte s-a uitat pe contul ei de Facebook; Avionul egiptean, deturnat din dragoste! Atacatorul voia sa-si vada sotia; Barbatul cu organe sexuale de aproape cinci kilograme

A iesit la intalnire cu Donald Trump, acum 40 de ani. Cu mult inainte sa intre in viata politica a Statelor Unite ale Americii si sa candideze pentru una dintre cele mai importante functii din lume. La ce metoda a recurs acest politist pentru a-si convinge sotia sa se impace cu el. Un politist din mexic a fost suspendat din functie de superiorii sai dupa ce pe internet a aparut un selfie cu el.

Cele mai ciudate recorduri sexuale inregistrate vreodata: cati ani are cel mai batran pornstar si cat masoara penisul celui mai dotat barbat FOTO VIDEO

Sexul poate da nastere unor competitii acerbe, cele mai ciudate recorduri sexuale reprezentand dovezi concludente in sustinerea acestei afirmatii. De la cele mai multe orgasme, la cel mai batran pornstar si cea mai mare orgie din lume, unii oameni se lauda cu performante cu adevarat bizare.

Casa Darvas la Roche, una dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau din Romania,si-a deschis portile pentru vizitatori

Casa Darva La Roche s-a deschis publicului si ascunde intre peretii ei povesti cutremuratoare, ce vor fi spuse turistilor chiar de urmasa familiei care la finele anilor 20 a secolului trecut a cumparat acest imobil, unul dintre cele mai reprezentative cladiri in stil Art Nouveau. Lunar, fosta proprietara, Judit Simon va face turul casei, va servi ceaiul si un biscuite cu cei care vor trece pragul imobilului situat pe strada Iosif Vulcan.

Cele mai frumoase femei ale lumii antice: Cleopatra nici nu figureaza in clasament

Femeile din lumea antica au fost considerate foarte frumoase, iar istoricii sustin ca acestea ar fi avut o putere sexuala incontestabila asupra barbatilor. Iata un top al celor mai frumoase femei din antichitate, luand in considerare exclusiv calitatile fizice ale acestora.

Romgaz, cel mai bun randament din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat, in perioada 21-28 martie, o apreciere de 1,41%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicele BET, in conditiile in care indicii bursieri au ramas pe minus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )