Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cum a fost anulat Theaterstock 2016, Festivalul International de Artele Spectacolului de la Bacau

Adevărul Adevărul,
Cum a fost anulat Theaterstock 2016, Festivalul International de Artele Spectacolului de la Bacau

Festivalul Theaterstock 2016 nu va mai avea loc, pe motiv ca nu exista fila bugetara. Cosmin Necula, primarul ales al bacauanilor, a luat aceasta decizie astazi, pe baza adreselor primite de la functionarii Directiei Juridice si ai Directiei Economice din Primarie, aceeasi care s-au opus constant organizarii festivalului in 2015, angajati de fosta administratie liberala. continuă pe Adevărul

De ce nu se mai tine anul acesta Theaterstock, Festivalul International de Artele Spectacolului de la Bacau

Festivalul Theaterstock 2016 nu va mai avea loc, pe motiv ca nu exista fila bugetara. Cosmin Necula, primarul ales al bacauanilor, a luat aceasta decizie pe baza adreselor primite de la functionarii Directiei Juridice si ai Directiei Economice din Primarie, aceeasi care s-au opus constant organizarii festivalului in 2014, angajati de fosta administratie liberala.

Cum a fost obstructionata politic prima editie a Festivalului International de Artele Spectacolului de la Bacau

Fostul manager al Teatrului Municipal Bacovia, Anca Sigartau, s-a decis sa rupa tacerea in privinta culiselor primei editii a Festivalului International Theaterstock. Actrita a reclamat mai multe fapte de abuz al functionarilor si politicienilor, care au avertizat-o, de altfel, sa nu organizeze evenimentul.

Festivalul Theaterstock de la Bacau a fost anulat, dupa ce primaria a intors-o ca la Ploiesti

Cea de-a doua editie a celui mai mare festival international de teatru organizat in Moldova, Theaterstock, nu se va mai tine anul acesta, conform organizatorilor, care au anuntat public ca primaria locala a decis sa nu mai finanteze evenimentul, chiar daca bugetul fusese aprobat de fostul primar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )