Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cum au fost filmati doi politisti din Vrancea, intr-o benzinarie. Sefii lor au deschis o ancheta

Antena3 Antena3,
Cum au fost filmati doi politisti din Vrancea, intr-o benzinarie. Sefii lor au deschis o ancheta

E ancheta la politia din Vrancea, dupa ce doi ofiteri ai institutiei au fost filmati in timp ce turnau benzina de la pompa in niste bidoane de plastic, pe care le-au introdus, ulterior, in. continuă pe Antena3

Doi politisti din IPJ Alba si un padurar, cercetati penal pentru abuz in serviciu si furt de arbori. Suma de 407.000 lei, ridicata la perchezitii

Doi politisti din IPJ Alba si un lucrator silvic sunt cerectati penal pentru abuz in serviciu, taiere de arbori fara drept si furt de arbori. Dosarul este instrumentat de SJA Alba, care a efectuat, joi, 25 mai 2017, sase perchezitii in urma carora a fost ridicata suma de 407. 000 lei.

Ofiterul DIPI care si-a batut nevasta si a impuscat doi politisti: Sotia mi-a cheltuit fara justificare o suma importanta

Anul trecut, pe 10 noiembrie 2016, un ofiterului DIPI din Pitesti isi batea sotia, isi incendia apartamentul si impusca trei persoane. Alin Marin Marian 37 de ani) se afla in arest preventiv de atunci. De doua luni, la Tribunalul Arges a inceput procesul sau.

Peste jumatate de milion de tigari au fost confiscate de politisti de la contrabandistii de pe strazile Sucevei

Peste 580. 000 de tigarete fara documente legale au fost ridicate de politistii din Suceava in urma a 20 de perchezitii si a mai multor actiuni stradale .

Doi barbati din Braila, arestati preventiv, dupa ce un tanar a fost impuscat in plina strada. Victima a murit

Doi barbati, acuzati ca ar fi impuscat un tanar pe o strada din Braila, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, au decis judecatorii Tribunalului Braila. Suspectii au contestat decizia instantei.

Sudanul de Sud a eliberat un jurnalist dupa ce acesta a fost tinut doi ani sub captivitate, fara vreo acuzatie

Sudanul de Sud a eliberat un jurnalist de la Natiunile Unite dupa ce acesta fusese tinut in captivitate timp de doi ani, fara vreun proces, relateaza ABC News.

Fost militar roman, in vizorul anchetatorilor americani, dupa ce ar fi mituit doi functionari din Guvernul Statelor Unite

Un fost militar roman este in vizorul autoritatilor americane, de la inceputul anului, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare. Barbatul este acuzat ca ar fi mituit doi angajati guvernamentali din Statele Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )