Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum functioneaza sistemul prin care muncitorii romani sunt exploatati in Marea Britanie

Hotnews Hotnews,
Cum functioneaza sistemul prin care muncitorii romani sunt exploatati in Marea Britanie

Liberi sa locuiasca, dar nu si sa munceasca, romanii si bulgarii satisfac nevoia Marii Britanii de forta de munca sub-platita si neprotejata. Zeci de romani si bulgari se aduna in fiecare dimineata in fata depozitului de materiale de constructii Wickes din nordul Londrei in cautare de munca, mereu atenti sa nu fie surprinsi de politie. O investigatie a Balkan Investigative Reporting Network arata ca restrictiile de munca din Marea Britanie permit ca lucratorii romani si bulgari din constructii sa fie exploatati si platiti mai prost decat imigranti din alte state UE. continuă pe Hotnews

MAE: Preliminar, nu se confirma existenta unei scrisori a Moscovei prin care se opune ca o statie de metrou din Sankt Petersburg sa se numeasca Bucuresti

MAE roman informeaza ca verificarile preliminare nu confirma stirea despre o scrisoare a MAE rus prin care se cerea autoritatilor din Sankt-Petersburg sa nu numeasca Bucuresti o statie de metrou, insa asteapta clarificari de la Ambasada Federatiei Ruse privind aceasta informatie, relateaza Mediafax citand o informare a MAE roman transmisa miercuri.

Guvernul vrea sa infiinteze o firma prin care sa fie virati bani catre Oltchim

Guvernul intentioneaza sa aprobe un proiect de act normativ privind infiintarea unei societati comerciale prin care sa fie virati banii catre Oltchim. Premierul Victor Ponta le-a cerut ministrului economiei si ministrului finantelor sa gaseasca o solutie juridica pana maine, in cazul Oltchim, astfel incat banii sa nu fie mai fie blocati de creditori imediat cum intra in conturile combinatului. Sa gaseasca solutia juridica astfel incat banii de salarii sa nu mai fie luati imediat de catre creditori, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Vom reveni cu amanunte.

Traian Basescu, cu prilejul comemorarii victimelor Holocaustului: Este necesar sa combatem antisemitismul si xenofobia care, din pacate, sunt si astazi activate de revenirea miturilor national-comunismului

Este necesar sa cunoastem si sa evaluam critic istoria noastra recenta si, totodata, sa combatem antisemitismul si xenofobia care, din pacate, sunt si astazi activate de revenirea miturilor national-comunismului, arata presedintele Traian Basescu in mesajul transmis cu prilejul Zilei de Comemorare a Victimelor Holocaustului din Romania.

Cinci moduri simple prin care iti poti imbunatati metabolismul.

Ai probleme cu greutatea, chiar daca esti atenta la ceea ce mananci si nu te numeri printre persoanele sedentare? Este posibil sa ai un metabolism greoi, care te impiedica sa iti mentii silueta, chiar daca depui eforturi considerabile. Daca te regasesti in descrierea de mai sus, afla de AICI ce este metabolismul, cum functioneaza si cum il poti transforma in aliatul tau in lupta cu kilogramele in plus.

Politistii romani sunt vedetele unui documentar difuzat pe Discovery Channel

Celebrul Discovery Channel lanseaza in aceasta seara un reality show numit Politisti de Elita, iar vedetele sunt politistii romani. Subiectul principal este lupta impotriva crimei organizate din Romania,.

Guvernul vrea sa iNFIINTEZE o firma prin care sa TRANSFERE bani catre Oltchim - surse.

Guvernul ia in calcul infiintarea unei noi societati comerciale pentru Oltchim, prin intermediul careia sa poate fi asigurate atat fonduri pentru furnizori si repornirea combinatului, cat si banii pentru plata salariilor angajatilor, au declarat surse guvernamentale pentru Mediafax. Guvernul a luat in calcul mai multe variante pentru repornirea activitatii la Oltchim si plata salariilor, astfel incat sumele alocate sa nu mai fie blocate de creditori, iar una dintre solutii este infiintarea .

ULTIMA ORA Prefectura Sibiu anunta incetarea contractului prin care Arhiepiscopia Ortodoxa Romana-Sibiu incasa o taxa de la fiecare candidat la examenul de permis auto

Prefectura judetului Sibiu anunta printr-un comunicat remis HotNews. ro ca de acum inainte accesul persoanelor care sustin examenul teoretic pentru obtinerea permisului auto in sala de examinare va fi gratuit. Prefectul judetului Sibiu, impreuna cu conducerea Arhiepiscopiei Ortodoxe Romane Sibiu, a hotarat astazi, 9 octombrie, incetarea de comun acord a contractului de inchiriere nr. 2008, informeaza prefectura. Potrivit acesteia, in cel mai scurt timp posibil, examinarea candidatilor pentru obtinerea permisului de conducere auto se va desfasura in sediul Prefecturii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )