Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cum au iesit Iohannis si Dancila din dezbaterile separate pe care si le-au organizat. Reactie la cald

Hotnews Hotnews,
 Cum au iesit Iohannis si Dancila din dezbaterile separate pe care si le-au organizat. Reactie la cald

In ciuda a ceea ce au spus si s-a spus in aceasta campanie electorala, Viorica Dancila si Klaus Iohannis au avut pana la urma dezbaterile pe care si le-au dorit. Eu cred ca cele doua lumi, complet diferite, asa cum au aratat in aceasta seara, nu s-ar fi putut intalni intr-un act de campanie electorala pentru prezidentiale din care votantii sa aiba efectiv ceva de castigat. continuă pe Hotnews

Secretul nestiut al Vioricai Dancila! Motivul nebanuit pentru care tatal candidatei la alegerile prezidentiale a facut puscarie

Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea lui Nicolae Ceausescu pentru infractiuni de drept comun, insa secretul a iesit la iveala abia la inceputul acestui an. El nu a stat foarte mult in inchisoare, fiind gratiat de fostul dictator prin decretul dat in anul 1986. Tatal Vioricai Dancila a facut inchisoare pe vremea comunismului .

Urzeala selfie-urilor la dezbaterea paralela Iohannis - Dancila. Ce a aparut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL si PSD

Dezbaterea paralela Iohannis-Dancila a reprezentat un bun prilej pentru politicienii din cele doua tabere sa se intreaca in selfie-uri postate pe Facebook. Inaintea celor doua evenimente, dar si in timpul.

Anunt de ultima ora! Ce masuri se pot lua impotriva calatorilor din transportul public care nu se spala

Asta veste buna! Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din autobuze. Autoritatile din Constanta cauta deja solutii pentru acest lucru. De la ce a pornit totul si care ar putea fi masurile care ar rezolva problemele? Calatorii care nu se spala ar putea fi dati jos din transporturile publice Autoritatile din .

VIORICA DANCILA: Sunt singura femeie care a intrat in turul doi

ACTUALIZARE - Viorica Dancila il acuza pe actualul presedinte de lasitate, precizand faptul ca acesta nu a refuzat o confruntare cu Victor Ponta in 2014. ------ *ACTUALIZARE - intrebata despre OUG 13, Viorica Dancila sustine ca nu ar putea da o asemenea ordonanta. ---- *ACTUALIZARE - Viorica Dancila sustine ca o unire a Romaniei cu Republica Moldova poate fi realizata in conditiile in care Republica Moldova va adera la Uniunea Europeana.

Stiai? Care sunt singurele substantive feminine din limba romana care se termina cu litera i

In limba romana exista o multime de curiozitati. Substantivele la genul feminin denumesc in general fiinte de sex feminin sau obiecte care sunt considerate a fi de parte femeiasca. Sunt putine cele care se.

Prima zona de schi din lume in care se interzice plasticul va fi in Italia

Zona alpina italiana Val di Pejo va deveni in viitorul sezon prima zona de schi din lume in care se interzice plasticul de unica folosinta, precum pahare, farfurii sau sticle care vor disparea de pe partii si din scolile de schi, relateaza EFE, scrie.

Ministrul Sanatatii: in spitalele din Timisoara sunt internati 28 de pacienti din blocul in care au murit trei persoane

In unitati medicale din Timisoara sunt internate, marti dimineata, 28 de persoane din blocul in care doi copii si o femeie au murit dupa efectuarea deratizarii, potrivit unei informari a Ministerului.

Ce a putut sa faca Vasile, romanul din Marea Britanie, care nu si-a primit salariul la timp. Ceva mai multa apa de gura explica momentul

Un barbat din Romania a devenit luni celebru in presa internationala. Vasile, de 36 de ani, a baut cateva sticle cu apa de gura care avea la baza alcool inainte sa intre cu masina in plin intr-un.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )