Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum isi varsau ura cei mai feroce sefi ai Securitatii lui Ceausescu

Adevărul Adevărul,
Cum isi varsau ura cei mai feroce sefi ai Securitatii lui Ceausescu

Au hartuit mii de oameni prin metode diabolice, au dat ordin sa le fie ascultate telefoanele si sa le fie supravegheate locuintele, intalnirile cu prietenii si le-au convins nevestele sa-i toarne. Capii fostei Securitati ai lui Ceausescu au fost cei care au urmarit o natie intreaga. continuă pe Adevărul

Fotograful Remus Tiplea: Strainilor le spun ca Romania e frumoasa, ca suntem cei mai cei si ca ii vom intrece in toate

Fotograful originar din Tara Oasului, devenit cunoscut peste hotare cu seria de imagini Bulbucatii, nu se teme sa spuna cuvinte mari atunci cand este rugat sa ii descrie pe romani. Unui strain ii spun despre Romania caeste frumoasa, are cei mai destepti si culti oameni si ca intr-o zi ii vom intrece in toate, crede el.

GALERIE FOTO Media Music Awards 2014: cei mai difuzati artisti romani au fost premiati

Andra si Smiley au fost desemnati cei mai buni cantareti, iar Grasu XXL a fost artistul care a primit cele mai multe trofee in cadrul Media Music Awards 2014, gala desfasurata joi seara in Piata Mare din Sibiu.

Media Music Awards 2014: gala care premiaza cei mai difuzati artisti are loc in aceasta seara, la Sibiu

Media Music Awards 2014, singura gala muzicala din Romania unde premiile se acorda pe baza difuzarilor radio-TV, are loc in aceasta seara, in Piata Mare din Sibiu. Editia din acest an ii va aduce pe scena pe cei mai in voga artisti ai momentului, printre care Andra, Antonia, Smiley, Elena Gheorghe, Fly Project, Deep Central si Corina.

Faze Tari: Virginitatea costa 5.000 de dolari. Un tanar mincinos a platit scump o noapte de amor; Iata unde traiesc cei mai multi bogatasi din lume; O femeie din Suedia a descoperit un slogan nazist pe chitanta primita de la un supermarket

Telefonul asta costa cat o limuzina!Ai asteptat cu sufletul la gura noul iPhone, dar doresti unul special? Cei de la Apple au creat cea mai scumpa versiune. Cumperi 10 pizza si ai un hamster cadou. Super oferta! O pizzerie din Australia a gasit o solutie inedita ca sa atraga mai multi clienti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )