Libnet.ro
UNICEF

07:00

Cum l-a socat Gigi Becali pe Cristi Borcea. Dinamovistului nu-i vine a crede

Antena3 Antena3,
Cum l-a socat Gigi Becali pe Cristi Borcea. Dinamovistului nu-i vine a crede

Dupa ce l-a luat gura pe dinainte in triunghiul amoros Borcea-Vidican-Pelinel, Gigi Becali i-a dat un nou motiv de suparare finului sau. A uitat ca astazi este ziua. continuă pe Antena3

Gigi Becali, anunt surpriza despre prapadul facut de zapada

Gigi Becali a luat o decizie neasteptata anul acesta. Afaceristul a socat pe toata lumea cu o afirmatie neasteptata, legata de situatia cu care se confrunta Romania orele acestea. Latifundiarul nu mai ajuta la.

Valentina Pelinel, Cristi Borcea si educatia pentru sanatate

Zilele astea am fost ocupata cu canasta de vacanta si n-am prea deschis stirile. Inevitabil, totusi, am auzit ca doamna Pelinel e insarcinata. Si ca exista sanse ca tatal copilului ei sa fie Cristi Borcea, momentan cofrat la Poarta Alba, cum se spunea in lumea buna pe vremuri.

Ce a facut Cristi Borcea in ultima noapte in Arestul Central. Gestul i-a umplut de lacrimi pe toti

Cristian Borcea a fost dus, miercuri, din Arestul Politiei Capitalei la Spitalul Penitenciar Jilava, pentru a putea sta sub supraveghere medicala. Stiind ca este ultima noapte petrecuta in Arestul Central, Cristi.

Cristi Borcea a fost chemat la vorbitor pentru o vizita. A ramas masca atunci cand a vazut cine il viziteaza

Astazi este ziua de nastere a lui Cristian Borcea si se pare ca fostul actionar a avut parte de o surpriza cat timp se afla in arest, scrie spynews. ro. Trei dintre copii lui Cristian Borcea si-au facut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )