Libnet.ro
UNICEF

19:46

Cum se manifesta dragostea PSD pentru romanii din diaspora: indieni, fantome, golani si curve

Adevărul Adevărul,
Cum se manifesta dragostea PSD pentru romanii din diaspora: indieni, fantome, golani si curve

Adrian Nastase le spune indieni. Pentru Liviu Dragnea sunt fantome. Ioan Rus ii numeste golani si curve, iar Victor Ponta a trecut de la vorbe la fapte: le-a blocat dreptul la vot. Aceasta este pozitia PSD fata de romanii din strainatate. continuă pe Adevărul

Acolo apar foarte putini indieni. Au disparut. Adrian Nastase, critici dure la romanii din diaspora

Adrian Nastase a lansat la critici dure in ceea ce ii priveste pe romanii diaspora, cei care au facut diferenta la alegerile prezidentiale din 2014 sau 2009. Fostul premier e mirat de faptul.

Diaspora raspunde jignirilor lui Adrian Nastase: Romanii din Diaspora nu sunt indieni. Au plecat din cauza politicienilor ca dvs. PSD dusmaneste Diaspora

Federatia asociatiilor de romani din Europa FADERE) s-a aratatat indignata de declaratiile fostului premier si presedinte PSD, Adrian Nastase, care i-a numit indieni pe romanii din Diaspora, aratand ca PSD a fost intotdeauna impotriva romanilor din Diaspora.

Adrian Nastase, ironii care-i vizeaza pe romanii din diaspora: Ma uit cum se fac registrele pentru votul din strainatate. Au disparut indienii

Fostul premier Adrian Nastase a avut declaratii ironice, in cadrul unui interviu acordat Antena 3, la adresa romanilor din diaspora. Cei care au facut diferenta la alegerile prezidentiale din 2014 sau 2009Fostul lider al PSD s-a declarat mirat de faptul ca acestia nu au mai aparut pe listele pentru alegerile parlamentare din toamna.

Guvernul sa creasca numarul sectiilor de votare din diaspora

Partidul National Liberal PNL) a adoptat astazi o rezolutie in care solicita Guvernului adoptarea si publicarea unei ordonante, in cel mai scurt timp, prin care sa cresca numarul sectiilor de votare din diaspora si prin care sa fie introdusa posibilitatea ca solicitarea de inregistrare pentru a vota prin corespondenta fie transmisa prin posta electronica.

Votul din Diaspora: un nou esec la orizont

Doar 3. 000 de romani din Diaspora au ales sa voteze prin corespondenta sau au cerut infiintarea de sectii suplimentare in vederea alegerilor parlamentare de la sfarsitul anului. Reprezentantii Diasporei cer introducerea inscrierii online, dar Parlamentul este in vacanta.

MAE, apel catre romanii din Munchen: Sa nu paraseasca locatiile in care se afla si sa evite orice deplasari

In urma atacului din Munchen soldat deja cu mai multe victim Detalii AICI), Ministerul roman al Afacerilor Externe a facut vineri noapte un nou apel catre romanii din Munchen, potrivit unui.

Cum pot romanii din Diaspora sa voteze prin corespondenta

M10 a lansat site-ul www. diaspora2016. ro, care le arata romanilor din strainatate cum sa se inregistreze in Registrul electoral pentru a vota prin corespondenta la alegerile parlamentare din toamna.

Ciolos: Guvernul de la Bucuresti tine legatura cu romanii din Bavaria

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, sambata, ca Guvernul de la Bucuresti se afla in legatura permanenta cu membrii comunitatii de romani din landul german Bavaria.

Cine a luat decizia pentru alegerile din Bucuresti trebuie sa isi asume raspunderea

Deputatul PNL Diana Tusa a declarat astazi ca cei care au luat deciziile pentru alegerile locale din Bucuresti, trebuie sa isi asume raspunderea pentru rezultatul alegerilor, afirmand ca nu presedintii de sectoare au numit candidatii, ci comitetul de unificare.

Perchezitii la un adapost pentru refugiati din Germania, dupa atentatul sinucigas din sudul tarii

Politia germana a efectuat luni perchezitii si a confiscat dovezi la un adapost pentru refugiati, dar a refuzat sa confirme daca operatiunea are legatura cu un solicitant de azil sirian care a ranit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )