Libnet.ro
UNICEF

01:06

Adrian Nastase, ironii care-i vizeaza pe romanii din diaspora: Ma uit cum se fac registrele pentru votul din strainatate. Au disparut indienii

Adevărul Adevărul,
Adrian Nastase, ironii care-i vizeaza pe romanii din diaspora: Ma uit cum se fac registrele pentru votul din strainatate. Au disparut indienii

Fostul premier Adrian Nastase a avut declaratii ironice, in cadrul unui interviu acordat Antena 3, la adresa romanilor din diaspora. Cei care au facut diferenta la alegerile prezidentiale din 2014 sau 2009Fostul lider al PSD s-a declarat mirat de faptul ca acestia nu au mai aparut pe listele pentru alegerile parlamentare din toamna. continuă pe Adevărul

Acolo apar foarte putini indieni. Au disparut. Adrian Nastase, critici dure la romanii din diaspora

Adrian Nastase a lansat la critici dure in ceea ce ii priveste pe romanii diaspora, cei care au facut diferenta la alegerile prezidentiale din 2014 sau 2009. Fostul premier e mirat de faptul.

Daca romanilor le place povestea asta, ar putea ajunge premier. Adrian Nastase face anuntul. Cine ar putea fi noul inlocuitor al lui Ciolos

Adrian Nastase a declarat ca inlocuitorul lui Dacian Ciolos dupa alegerile parlamentare, care vor avea la finalul anului ar putea fi chiar si Traian Basescu. De asemenea, Nastase a mai spus ca nu este.

Revine Adrian Nastase in politica? Raspunsul fostului premier

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ce planuri are in continuare si daca se va intoarce in.

Adrian Nastase, despre cine ar putea fi viitorul premier

Fostul premier Adrian Nastase a opinat, in editia de sambata a emisiunii QA, realizata de Alessandra Stoicescu, cine si cum ar putea ajunge prim-ministru in Romania: Lucrurile vor.

Adrian Nastase: Guvernul este plin de maestri in cuvinte, dar un ministru trebuie sa spuna ce a facut, nu ce trebuie facut

Fostul premier Adrian Nastase a explicat guvernul Ciolos se confrunta cu mai multe probleme, dar fundamental, cea mai mare problema este cea legata de rezultate lipsa. Premierul are o mare problema,.

Avertisment bomba al lui Adrian Nastase pentru PSD

Fostul premier Adrian Nastase a explicat, intr-o editie speciala QA, realizata de Alessandra Stoicescu, ca PSD se afla intr-o pozitie foarte delicata si se confrunta cu pericole mari. Totusi,.

Adrian Nastase, primul interviu dupa o lunga tacere, azi la QA cu Alessandra Stoicescu, de la 21:30

Dupa o lunga perioada de tacere, Adrian Nastase sta fata in fata cu Alessandra Stoicescu pentru un interviu eveniment. Previziuni spectaculoase: de ce PSD nu poate ajunge la guvernare decat sub.

MAE, apel catre romanii din Munchen: Sa nu paraseasca locatiile in care se afla si sa evite orice deplasari

In urma atacului din Munchen soldat deja cu mai multe victim Detalii AICI), Ministerul roman al Afacerilor Externe a facut vineri noapte un nou apel catre romanii din Munchen, potrivit unui.

Ciolos: Guvernul de la Bucuresti tine legatura cu romanii din Bavaria

Premierul Dacian Ciolos a anuntat, sambata, ca Guvernul de la Bucuresti se afla in legatura permanenta cu membrii comunitatii de romani din landul german Bavaria.

Ce se stie si care sunt necunoscutele atacului din Munchen: Cel putin unul din atacatori era german, pista terorista pare putin probabila, motivatia pare a avea legatura cu comunitatea turca (VIDEO)

Dupa mai multe ore de panica in Munchen, informatiile disponibile putin dupa miezul noptii ne lasa sa intrevedem un atac care nu a avut ratiuni teroriste, dar despre care nu se stiu inca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )