Libnet.ro
UNICEF

01:06

Guvernul sa creasca numarul sectiilor de votare din diaspora

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul sa creasca numarul sectiilor de votare din diaspora

Partidul National Liberal PNL) a adoptat astazi o rezolutie in care solicita Guvernului adoptarea si publicarea unei ordonante, in cel mai scurt timp, prin care sa cresca numarul sectiilor de votare din diaspora si prin care sa fie introdusa posibilitatea ca solicitarea de inregistrare pentru a vota prin corespondenta fie transmisa prin posta electronica. continuă pe Ziarul Bursa

Votul din Diaspora: un nou esec la orizont

Doar 3. 000 de romani din Diaspora au ales sa voteze prin corespondenta sau au cerut infiintarea de sectii suplimentare in vederea alegerilor parlamentare de la sfarsitul anului. Reprezentantii Diasporei cer introducerea inscrierii online, dar Parlamentul este in vacanta.

PNL cere Guvernului mai multe sectii de votare in diaspora

Biroul Politic National al PNL a aprobat, luni, o rezolutie prin care solicita Guvernului sa adopte o ordonanta astfel incat, pe langa sectiile de votare din ambasade si consulate, MAE sa constituie un numar de sectii cel putin egal cu cel din al doilea tur al alegerilor prezidentiale din 2014, iar procedura de inregistrare a celor care voteaza in afara tarii sa poata fi transmisa prin posta electronica.

Acolo apar foarte putini indieni. Au disparut. Adrian Nastase, critici dure la romanii din diaspora

Adrian Nastase a lansat la critici dure in ceea ce ii priveste pe romanii diaspora, cei care au facut diferenta la alegerile prezidentiale din 2014 sau 2009. Fostul premier e mirat de faptul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )