Libnet.ro
UNICEF

20:45

Cum se poate face turism in grupuri mai mari de 20 de persoane. Propunerile ghizilor

Adevărul Adevărul,
Cum se poate face turism in grupuri mai mari de 20 de persoane. Propunerile ghizilor

O serie de masuri concrete si eficiente pentru desfasurarea activitatilor derulate de ghizii de turism in conditii de siguranta maxima, atat pentru ei, cat si pentru turisti, au fost deja acceptate de Ministerul Economiei, la propunerea Federatia Nationala a Ghizilor de Turism din Romania. continuă pe Adevărul

DOCUMENTE Circulatia persoanelor in grupuri mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii este interzisa pe perioada starii de alerta - proiect HG

Starea de alerta se instituie pe intreg teritoriul tarii, incepand cu data de 18 mai, pe o durata de 30 de zile, potrivit proiectului de Hotarare de Guvern privind starea de alerta. in aceasta perioada, in interiorul localitatilor este interzisa circulatia persoanelor in grupuri pietonale mai mari de 3 persoane care nu apartin aceleiasi familii,precum si formarea unor asemenea grupuri. Deplasarea in afara localitatii este permisa doar in unele situatii. Vezi care sunt acestea. UPDATE 09:40 Proiectul a fost adoptat de Guvern.

Anunt pentru toti soferii din Romania: se poate face asta doar 3 zile pe saptamana. Politia explica situatia

Din 18 mai, in Romania avem stare de alerta. E o perioada cu mai putine restrictii. Si, totodata, o perioada in care poti rezolva chestiuni pe care le-ai amanat in perioada starii de.

Pandemia a scumpit biletele de avion. Ce destinatii au preturi cu 600% mai mari

Companiile aeriene sunt pe cale sa se intoarca pe cerul Europei in aceasta vara, dar preturile par sa se fi dublat, in conditiile in care un drum la clasa economic in iunie cu Delta Airlines costa 2. 126 dolari, iar un bilet la clasa I intre Atlanta si Paris costa 7. 085 dolari, potrivit Forbes.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )