Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum pot vota la prezidentialele din Romania cetatenii romani din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cum pot vota la prezidentialele din Romania cetatenii romani din Republica Moldova

Cetatenii romani aflati in Republica Moldova au la dispozitie 37 de sectii de votare pentru scrutinul prezidential care va avea loc in Romania in luna noiembrie. Potrivit Ambasadei Romaniei la Chisinau, o noutate absoluta este faptul ca cetatenii romani aflati in afara granitelor Romaniei pot vota timp de trei zile, transmite IPN. continuă pe Adevărul

UPLR, in parteneriat cu Alpha Bank, organizeaza Conferinta Ziua Profesiilor Liberale din Romania

Uniunea Profesiilor Liberale din Romania organizeaza in parteneriat cu Alpha Bank Romania, cea de a XII - a editie a Conferintei Ziua Profesiilor Liberale din Romania, arata un comunicat remis Redactiei noastre.

Cel mai poluat oras din Romania este si unul dintre cele mai frumoase. Locuitorii sunt sfatuiti sa ia masuri urgent

Un oras important din Romania se confrunta, in prezent, cu problema poluarii exagerate. Totodata, este vorba despre unul dintre cele mai frumoase locuri de la noi din tara, iar locuitorii au fost sfatuiti chiar sa ia masuri, in acest sens. De asemenea, indicele de poluare era unul cu mult peste cat ar trebui sa afiseze .

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii sunt sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Oamenii au fost sfatuiti sa stea in casa

Poluare uriasa intr-un oras mare din Romania. Locuitorii au fost sfatuiti sa stea in casa pentru a se feri de particulele de praf. Semnalul de alarma a fost tras de cercetatorul Silviu Gurlui, care.

Cealalta fata a afacerilor agricole din Romania: Venituri mari, dar si datorii. TOP judete

Afacerile din domeniul agriculturii au avut venituri in crestere continua in perioada 2016-2018, dar atentie si la datoriile pe care firmele din domeniu le acumuleaza! O analiza realizata de sistemul de business intelligence Termene. ro ne arata harta celor mai puternice firme agricole din Romania.

Studiu: Firme din Romania cauta muncitori necalificati din strainatate

Un sfert dintre firmele din Romania care au participat la un studiu realizat de o companie de consultanta iau in calcul importul de forta de munca pentru a-si acoperi deficitul de angajati, cererea fiind, in special, pentru muncitori necalificati sau sezonieri, scrie Mediafax.

Cum s-a schimbat Gina Pistol, dupa o saptamana de filmari la Asia Express. Fata mea, cand am plecat din Romania!

Gina Pistol, concurentii si echipa de productie filmeaza deja de o saptamana pentru Asia Express sezonul 3. Prezentatoarea reality show-ului a intampinat deja probleme venite in urma schimbarii de mediu. Vedeta Antena 1 a aratat tot fanilor, intr-un filmulet postat in mediul online. Cum s-a schimbat Gina Pistol, dupa o saptamana de filmari la Asia .

Cine castiga razboiul pe comisarul european. Galceava din Romania nu e vazuta cu ochi buni in Europa

Nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european a provocat o reactie virulenta din partea presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului sustine ca premierului demis nu mai are legitimitatea de a .

Be EU. Cine castiga razboiul pe comisarul european. Galceava din Romania nu e vazuta cu ochi buni in Europa

Nominalizarea lui Victor Negrescu pentru postul de comisar european a provocat o reactie virulenta din partea presedintelui Klaus Iohannis. Seful statului sustine ca premierului demis nu mai are legitimitatea de a .

Scoala din Romania unde elevii de 10 ani au colegi de banca adulti de 35-40 de ani

Scoala gimnaziala nr. 6 din Constanta este una dintre unitatile de invatamant care fac parte din programul educational A doua sansa. in clase, in banci, stau elevi de 10-12 ani, dar si trecuti de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )