Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum le raspunde Cristian Preda fostilor colegi din PMP care ii cer demisia

Adevărul Adevărul,
Cum le raspunde Cristian Preda fostilor colegi din PMP care ii cer demisia

Europarlamentarul Cristian Preda le transmiste fostilor colegi din PMP, care i-au cerut demisia din Parlamentul European, sa se dezica de Elena Udrea, precizand ca acelasi mesaj a fost transmis inclusiv de Joseph Daul, presedintele PPE, insa s-a ferit sa o mentioneze pe Elena Udrea. continuă pe Adevărul

PMP ii cere lui Cristian Preda sa demisioneze din Parlamentul European

PMP solicita demisia de onoare a eurodeputatului Cristian Preda, pe motiv ca acesta a castigat primul mandat in Parlamentul European cu ajutorul PDL, dupa care a inceput sa-l critice, informeaza Agerpres.

PMP ii cere lui Cristian Preda demisia de onoare din PE

PMP solicita demisia de onoare a lui Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lasa loc urmatorului clasat pe liste, se arata intr-un comunicat al formatiunii politice, conform Mediafax.

PMP solicita demisia de onoare a lui Cristian Preda din Parlamentul European

PMP solicita demisia de onoare a lui Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lasa loc urmatorului clasat pe liste. PMP precizeaza ca Preda a fost exclus din PMP, iar contestatia sa privind decizia de.

PMP ii cere demisia lui Cristian Preda din Parlamentul European

Conducerea PMP ii cere lui Cristian Preda, candidat la alegerile europarlamentare pe lista PMP, sa demisioneze din Parlamentul European, ca urmare a criticilor aduse partidului.

PMP solicita demisia de onoare a lui Cristian Preda din Parlamentul European

Partidul Miscarea Populara PMP) solicita demisia de onoare a lui Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lasa loc urmatorului clasat pe listele partidului, in caz contrar, membrii PMP apreciind europarlamentarul este lipsit de onoare.

Cristian Preda: Asocierea PMP cu PPDD este scandaloasa

Europarlamentarul Cristian Preda a scris pe pagina lui de Facebook ca faptul ca Partidul Miscarea Populara PMP) continua sa se asocieze cu Partidul Poporului Dan Diaconescu PPDD) este scandalos si ca valorile PPE sunt incalcate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )