Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cum a reactionat medicul Mihai Lucan la controlul dispus de Ministerul Sanatatii: Politie curata, dar din asta de proasta calitate

Adevărul Adevărul,
Cum a reactionat medicul Mihai Lucan la controlul dispus de Ministerul Sanatatii: Politie curata, dar din asta de proasta calitate

Nume de persoane cunoscute in lumea medicinei si a politicii au fost rostite, zilele acestea, in spatiul public in cazul medicului Mihai Lucan. continuă pe Adevărul

Cum a reactionat medicul Lucan la controlul dispus de Ministerul Sanatatii: Politie curata, dar din asta de proasta calitate

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sanatatii, a scris pe Facebook ca nu exista multi medici sau multi pacienti ai domnului Lucan care sa nu fi stiut cum stau lucrurile si ca dosarul medicului Mihai Lucan nu e unul singular. Despre sistemul de sanatate afirma ca este ca o panza de paianjen pe care pandesc paianjeni feudali, fara scrupule, care fac din viata pacientilor si din sanatatea acestora o afacere.

Cine l-a facut intangibil timp de 14 ani pe medicul Mihai Lucan

Aproximativ 14 ani au trecut de la prima sesizare privind activitatea ilegala a medicului clujean Mihai Lucan, fostul sef al Institutului de Transplant Renal, si pana la inceperea urmaririi.

Cazul cutremurator al unei tinere care a murit fiindca a fost refuzata cu cinism de medicul Mihai Lucan

In ziua in care Mihai Lucan era audiat la Bucuresti, Emanuel Ungureanu, cel de la care a pornit dosarul DIICOT, a fost la mormantul Adinei Bleotu: Sunt aici pentru ca am promis acum multi.

Mihai Lucan, prima reactie despre jurnalul secret gasit de anchetatori. Ce explicatii a dat celebrul chirurg

Medicul Mihai Lucan a fost, luni, la politiepentru controlul judiciar. Celebrul chirurg a oferit primele declaratii despre jurnalul secret gasit de procurorii DIICOT. Mai am o agenda, daca vreti.

Cum a fost surprins mediculMihai Lucan, intr-un avion, chiar in ziua de Craciun - FOTO

Medicul Mihai Lucan, cercetat de DIICOT, a fost surprins, luni seara, intr-o cursa de avion pe ruta Bucuresti - Cluj-Napoca, in timp ce citea o carte despre criminali acuzati pe nedrept de sistemul de.

Un jurnal a fost gasit asupra medicului Mihai Lucan. Ce i-ar fi cerut doctorul avocatei sale

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca in seara in care medicul Mihai Lucan a fost retinut, a fost gasit asupra lui un jurnal care continea date despre persoane din sistemul judiciar. Din.

Mihai Lucan, despre jurnalul gasit de procurori: Mai am o agenda, daca vreti v-o dau, ca sa vedeti cat de secreta e

Medicul Mihai Lucan a declarat luni, referindu-se la jurnalul gasit de procurori asupra sa, ca mai are o agenda si ca nu este nimic secret, negand totodata informatiile conform carora ar fi intentionat sa il abordeze pe seful DIICOT.

Agenda secreta a medicului Mihai Lucan. isi nota planurile pentru crearea un cerc protector si maxime: Daca vrei sa prinzi peste, fa-te carlig

Medicul Mihai Lucan, cercetat sub control judiciar pentru delapidare in cazul Institutului de Urologie si Transplant din Cluj, avea un jurnal in care isi nota planurile, inclusiv pe acela conform caruia avocata lui ar fi trebuit sa creeze un cerc protector in jurul sau, construind in locul sau relatii cu oameni din sistemul judiciar.

Jurnalul secret al lui Mihai Lucan. Detaliile increbile pe care procurorii le-au gasit in agenda medicului

In ziua audierilor de la DIICOT, asupra lui Mihai Lucan a fost gasit si un jurnal secret in care medicul isi scria gandurile. Potrivit procurorilor DIICOT, in luna iulie 2017,.

Cum a ajuns Socaciu sa primeasca doi rinichi dintr-un foc la spitalul condus de Mihai Lucan. Cazul, mai flagrant decat al lui Arsinel

Cantaretul cu patru rinichi asa cum a fost promovata in 2009 stirea despre transplantul pe care Mihai Lucan i l-a facut artistului Victor Socaciu este un nou exemplu privind neregulile grave din sistemul de transplant romanesc. Un astfel de transplant, in care sunt donati doi rinichi de copil unui adult incalca logica, bunului simt si criteriile medicale, spune actualul manager al Institutului de Transplant Renal din Cluj, Silviu Moga.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )