Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cum a reusit Anda Adam sa slabeasca 12 kilograme in doar doua luni? Ce dieta urmeaza vedeta?

B1 B1,
Cum a reusit Anda Adam sa slabeasca 12 kilograme in doar doua luni? Ce dieta urmeaza vedeta?

Cantareata Anda Adam a surprins pe toata lumea dupa ce a reusit sa slabeasca 12 kilograme in doar doua luni. La 40 de ani, Anda Adam este intr-o forma de invidiat. Merge la sala constant, consuma. continuă pe B1

Anda Adam a comis-o grav cu noul ei bolid! Oamenii roaga Politia Romana sa o sanctioneze aspru pe vedeta

Anda Adam a devenit subiect de glume pentru internauti, dupa ce un politist i-a surprins bolidul lasat pe doua locuri de parcare, unul rezervat persoanelor cu dizabilitati. Cantareata a lasat un comentariu prin care incerca sa-si justifice actiunea si a contactat omul legii care i-a facut publica eroarea, pentru a-i aduce la cunostinta ca gestul .

Anda Adam si-a parcat bolidul la Handicapati: Nu s-a decis de cate dizabilitati sufera

Aflata in Cluj, cantareata Anda Adam i-a surprins neplacut pe localnici cand si-a parcat masina partial pe locul rezervat persoanelor cu dizabilitati. Cum bolidul de 500. 000 de euro a fost personalizat si mediatizat, s-a stiut imediat cine e soferul culpabil, iar imaginea din parcarea mall-ului a ajuns pe net inainte ca artista sa termine shoppingul.

Replica unui politist pentru Anda Adam, dupa ce vedeta a parcat in dispretul celorlalti soferi

Politistul care a facut publica poza cu masina Andei Adam parcata pe doua locuri, dintre care unul rezervat persoanelor cu dizabilitati, cere sanctionarea contraventionala a vedetei. Cred ca deja imi jigniti inteligenta, fie ea si de politist. Nu e vina persoanelor cu dizabilitati ca dvs. nu ati luat in calcul modul de deschidere al portierelor, ii mai transmite politistul vedetei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )