Libnet.ro
UNICEF

01:05

Replica unui politist pentru Anda Adam, dupa ce vedeta a parcat in dispretul celorlalti soferi

Adevărul Adevărul,
Replica unui politist pentru Anda Adam, dupa ce vedeta a parcat in dispretul celorlalti soferi

Politistul care a facut publica poza cu masina Andei Adam parcata pe doua locuri, dintre care unul rezervat persoanelor cu dizabilitati, cere sanctionarea contraventionala a vedetei. Cred ca deja imi jigniti inteligenta, fie ea si de politist. Nu e vina persoanelor cu dizabilitati ca dvs. nu ati luat in calcul modul de deschidere al portierelor, ii mai transmite politistul vedetei. continuă pe Adevărul

Premierul a solicitat efectuarea unui test pentru COVID-19, dupa ce a intrat in contact cu o persoana depistata pozitiv. Ludovic Orban si-a suspendat intalnirile fizice pana la aflarea rezultatului (VIDEO)

Participarea prim-ministrului Ludovic Orban la evenimente programate in cursul zilei de luni a fost suspendata, ca urmare a faptului ca una dintre persoanele care s-au aflat in acelasi platou de televiziune cu.

Anda Adam a comis-o grav cu noul ei bolid! Oamenii roaga Politia Romana sa o sanctioneze aspru pe vedeta

Anda Adam a devenit subiect de glume pentru internauti, dupa ce un politist i-a surprins bolidul lasat pe doua locuri de parcare, unul rezervat persoanelor cu dizabilitati. Cantareata a lasat un comentariu prin care incerca sa-si justifice actiunea si a contactat omul legii care i-a facut publica eroarea, pentru a-i aduce la cunostinta ca gestul .

Anda Adam si-a parcat bolidul la Handicapati: Nu s-a decis de cate dizabilitati sufera

Aflata in Cluj, cantareata Anda Adam i-a surprins neplacut pe localnici cand si-a parcat masina partial pe locul rezervat persoanelor cu dizabilitati. Cum bolidul de 500. 000 de euro a fost personalizat si mediatizat, s-a stiut imediat cine e soferul culpabil, iar imaginea din parcarea mall-ului a ajuns pe net inainte ca artista sa termine shoppingul.

Mostenitorul Red Bull, cautat prin Interpol pentru uciderea unui politist

La solicitarea Thailandei, Interpol a emis o notita rosie pentru arestarea lui Vorayuth Boss Yoovidhya, mostenitorul Red Bull, acuzat ca a provocat moartea unui politist dupa ce l-a lovit cu un bolid.

Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray. Ce nota a primit romanul: A alergat pana la epuizare

In minutul 52 a partidei cu Galatasaray, septarul lui Rangers a dat o pasa decisiva pentru Scott Arfield, iar fostul mijlocas din Premier League a deschis scorul. Surpriza pentru Ianis Hagi, dupa evolutia cu Galatasaray Ianis Hagi a primit nota 8 de la The Scottish Sun. Doar un titular a lui Rangers a primit o .

Ludovic Orban se testeaza de urgenta pentru COVID-19 dupa ce a intrat in contact o persoana confirmata pozitiv. Premierul isi suspenda toate activitatile

Premierul Ludovic Orban isi suspenda activitatile publice si intalnirile si se va testa pentru COVID-19 dupa ce a participat la o emisiune tv, iar realizatorul a fost testat pozitiv la noul coronavirus. Este vorba despre Silviu Manastire, care a confirmat ca a fost pozitiv. Premierul a participat marti la emisiunea acestuia. Raluca Turcan, Monica Anisie si Marcel Bolos au anuntat ca se vor testa si ei pentru COVID-19Nicusor Dan face si el testul COVID-19.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )