Libnet.ro
UNICEF

23:45

Cum s-a imbogatit omul lui Basescu dupa ce a promis ca rezolva problema maidanezilor

Antena3 Antena3,
Cum s-a imbogatit omul lui Basescu dupa ce a promis ca rezolva problema maidanezilor

A fost director in primarie in administratia Traian Basescu si au promis impreuna ca vor rezolva problema cainilor vagabonzi. Ulterior, Razvan Taru a ajuns presedintele ANSVSA, dupa ce a fost luat de. continuă pe Antena3

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Ii multumesc lui Dumnezeu!, a scris europarlamentarul pe reteaua de socializare. Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata: Cu mine seamana Elena Basescu a nascut, duminica, in jurul orei 03. 30, o fetita de 2,7 kilograme. Parintii nu au anuntat care va .

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca a primit cel mai frumos cadou posibil la un an de la casatorie. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )