Libnet.ro
UNICEF

11:30

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

România Liberă România Liberă,
PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos sentiment pe care il ...

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca este cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Cel mai frumos sentiment pe care il poate avea o femeie. Ii multumesc lui Dumnezeu!, a scris europarlamentarul pe reteaua de socializare. Prima fotografie a lui Traian Basescu cu nepoata: Cu mine seamana Elena Basescu a nascut, duminica, in jurul orei 03. 30, o fetita de 2,7 kilograme. Parintii nu au anuntat care va . continuă pe România Liberă

PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil.

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a marturisit, pe Facebook, despre nastere, ca a primit cel mai frumos cadou posibil la un an de la casatorie. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in jurul acestei date. Dar este si un nume cu o semnificatie foarte puternica pentru familia noastra, Sofia a fost .

Elena Basescu a ales numele copilului.

Elena Basescu a anuntat, pe Facebook, ca pe fiica ei o va chema Sofia Anais. Motivul pentru care europarlamentarul si Bogdan Ionescu au ales acest nume este pentru ca in apropierea nasterii este Sfanta Sofia, pe bunica lui Traian Basescu o chema Sofia, iar Anais i-a placut sotului ei. PRIMA declaratie a Elenei Basescu dupa NASTERE: Cel mai frumos cadou posibil La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea .

Basescu si-a cunoscut nepoata. FOTO cu cel mai tinar membru al familiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit televiziunile de stiri. Fetita cantareste 2,7 .

Presedintele si-a cunoscut nepoata. FOTO cu cel mai tanar membru al familiei prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Cum o cheama pe fiica Elenei Basescu.

Elena Basescu a anuntat, pe Facebook, ca pe fiica ei o va chema Sofia Anais. Motivul pentru care europarlamentarul si Bogdan Ionescu au ales acest nume este pentru ca in apropierea nasterii este Sfanta Sofia, pe bunica lui Traian Basescu o chema Sofia, iar Anais i-a placut sotului ei. La un an de la casatorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru ca pe 17 septembrie se sarbatoreste Sfanta Sofia si trebuia sa nasc in .

Kate Middleton, in forma maxima la cinci saptamani dupa nastere! Afla cate kilograme a slabit Ducesa!

La cinci saptamani dupa nastere, Ducesa Kate a revenit in atentia mass-media afisand o forma de invidiat. Kate nu a luat decat 5-6 kilograme in plus dupa aducerea pe lume a Printului George, iar Ducesa a reusit sa le dea jos fara prea mare efort. Continue reading .

Simona Halep: A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100

Simona Halep a vorbit cu presa internationala dupa victoria senzationala obtinuta in fata Mariei Kirilenko. A fost cel mai bun meci din cariera mea. Romania e o tara mica, dar avem multe fete in TOP 100, a precizat Halep. In optimile US Open, sportiva din Romania o va intalni pe Flavia Pennetta, din Italia.

Care este cel mai mare defect al unui presedinte, in opinia lui Crin Antonescu

Crin Antonescu a fost invitatul special al emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3. Liderul PNL a precizat care este, in opinia sa, cel mai mare defect al unui presedinte. Cel mai mare defect al unui.

El este cel mai tanar pilot de avion din lume. La numai 5 ani, a zburat fara instructor

La doar 5 ani, un baiat din China a devenit cel mai tanar pilot de avion. Pustiul a zburat fara sa fie asistat de vreun instructor. Zborul a durat aproximativ 35 de minute si ar putea intra in Cartea.

Mesut Ozil, cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid: Mijlocasul a fost transferat pentru 45 de milioane de euro la Arsenal

Internationalul german Mesut Ozil a dobandit recordul de cel mai scump fotbalist vandut de Real Madrid. Mijlocasul a fost cedat de Real Madrid la Arsenal, in ultima zi a perioadei de transferuri, noteaza Marca.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )