Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum saboteaza Google campania electorala a lui Mitt Romney

Antena3 Antena3,
Cum saboteaza Google campania electorala a lui Mitt Romney

Mitt Romney este cea mai proaspata victima a asocierilor de cuvinte pe motorul de cautare Google. Cand in casuta de text pentru cautare este introdusa fraza completely wrong complet eronat), imaginile care. continuă pe Antena3

Politico.com: Mitt Romney are o problema cu motorul de cautare al Google

O cautare a cuvintelor completely wrong, recent folosite de Mitt Romney intr-un interviu, pe Google images conduce la zeci de pagini cu poze ale candidatului republican la presedintia SUA, scrie politico. com.

Mitt Romney: Suntem inca departe de o actiune militara impotriva Iranului.

Mitt Romney, candidatul republican la Casa Alba, a afirmat marti ca este inca departe de o actiune militara impotriva Iranului pentru a opri programul sau nuclear, temperandu-si astfel discursul ofensiv sustinut cu o zi inainte, scrie Mediafax. Testul pe care eu il voi aplica este ca Iranul nu trebuie sa obtina capacitatile pentru a produce o arma nucleara, a declarat Mitt Romney intr-un interviu pentru postul de televiziune CNN. Insa trebuie sa admitem ca suntem inca departe de o .

Mitt Romney incearca sa castige electoratul de centru si feminin.

Republicanul Mitt Romney, care se bucura de o crestere in sondajele de opinie in fata contracandidatului sau Barack Obama, a operat o recentrare, miercuri, in statul Ohio a politicii sale, intr-o tentativa de a mobiliza electoratul de centru si feminin, relateaza AFP, citata de Mediafax. Dupa ce a petrecut aproape intreaga campanie pe locul al doilea, Romney se afla pentru prima data pe primul loc in mai multe sondaje, o crestere datorata cel mai probabil prestatiei de succes din timpul .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Obama recunoaste ESECUL in prima dezbatere cu Mitt Romney.

Presedintele Statelor Unite Barack Obama a recunoscut miercuri ca prima sa dezbatere televizata cu republicanul Mitt Romney, de la 3 octombrie, a fost un esec pentru el, apreciind totusi ca fundamentele alegerilor de la 6 noiembrie nu s-au schimbat, scrie Mediafax. A fost o seara buna pentru guvernatorul Romney. Nu a fost seara mea. Nu este prima data cand asa ceva se intampla, a declarat Obama pentru postul de televiziunea ABC despre aceasta dezbatere organizata in Denver Colorado, vest) .

Barack Obama a pierdut avansul pe care il avea fata de Mitt Romney - sondaj.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a pierdut avansul in intentiile de vot de care dispunea fata de adversarul sau republican, Mitt Romney, dupa dezbaterea prezidentiala de miercuri, potrivit unui sondaj Gallup publicat luni, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit sondajului Gallup, Romney si Obama sunt la egalitate in intentiile de vot, cu 47 la suta, in conditiile in care, inainte de dezbatere, presedintele in exercitiu mentinea o distanta intre patru si sase puncte fata de .

Mitt Romney incearca sa castige electoratul de centru si feminin

Republicanul Mitt Romney, care se bucura de o crestere in sondajele de opinie in fata contracandidatului sau Barack Obama, a operat o recentrare, miercuri, in statul Ohio a politicii sale, intr-o tentativa de a mobiliza electoratul de centru si feminin, relateaza AFP.

Barack Obama afirma ca a fost prea politicos cu Mitt Romney in timpul dezbaterii.

Presedintele american Barack Obama a afirmat miercuri, intr-un interviu pentru un post de radio american, ca a fost prea politicos in timpul primei dezbateri televizate cu adversarul sau republican Mitt Romney si a promis sa fie mai ofensiv la viitoarea intalnire, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In timpul dezbaterii, cred ca se poate spune fara a induce in eroare ca am fost prea politicos, a declarat Obama in cadrul emisiunii moderatorului Tom Joyner. Am inteles, a adaugat .

Mitt Romney se afla, pentru prima data, inaintea lui Obama in sondajele privind intentiile de vot

Pentru prima data de cand a inceput cursa prezidentiala, republicanul Mitt Romney a trecut inaintea presedintelui Barack Obama in sondajele privind intentiile de vot. Dupa dezbaterea prezidentiala de.

Mitt Romney vrea ca SUA sa aiba o politica externa mai agresiva in Orientul Mijlociu

Statele Unite trebuie sa duca o politica extrena mai agresiva in Orientul Mijlociu, sustine Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba. intr-un discurs sustinut la Virginia Military In.

Mitt Romney Style: Candidatul republican la presedintia SUA, parodiat dupa deja celebrul Gangnam Style (VIDEO)

Cea mai noua parodie la adresa candidatului republican la presedintia SUA, Mitt Romney, il are pe acesta protagonist intr-un clip bazat pe celebrul Gangnam Style, melodia sud-coreeanului Psy. Parodia pune.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )