Libnet.ro
UNICEF

19:45

Barack Obama afirma ca a fost prea politicos cu Mitt Romney in timpul dezbaterii.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama afirma ca a fost prea politicos cu Mitt Romney in timpul dezbaterii.

Presedintele american Barack Obama a afirmat miercuri, intr-un interviu pentru un post de radio american, ca a fost prea politicos in timpul primei dezbateri televizate cu adversarul sau republican Mitt Romney si a promis sa fie mai ofensiv la viitoarea intalnire, relateaza AFP, potrivit Mediafax. In timpul dezbaterii, cred ca se poate spune fara a induce in eroare ca am fost prea politicos, a declarat Obama in cadrul emisiunii moderatorului Tom Joyner. Am inteles, a adaugat . continuă pe România Liberă

Obama, despre prima confruntare cu Romney: in timpul dezbaterii, am fost prea politicos

Presedintele american, Barack Obama, a afirmat, miercuri, intr-un interviu pentru un post de radio american, ca a fost prea politicos in timpul primei dezbateri televizate cu adversarul sau republican Mitt Romney si a promis sa fie mai ofensiv la viitoarea intalnire, relateaza AFP.

Barack Obama a pierdut avansul pe care il avea fata de Mitt Romney - sondaj.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a pierdut avansul in intentiile de vot de care dispunea fata de adversarul sau republican, Mitt Romney, dupa dezbaterea prezidentiala de miercuri, potrivit unui sondaj Gallup publicat luni, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit sondajului Gallup, Romney si Obama sunt la egalitate in intentiile de vot, cu 47 la suta, in conditiile in care, inainte de dezbatere, presedintele in exercitiu mentinea o distanta intre patru si sase puncte fata de .

Barack Obama, la egalitate cu Mitt Romney: Dupa dezbaterea prezidentiala, presedintele american a pierdut avansul ce-l avea in intentiile de vot

Presedintele american, Barack Obama, a iesit usor sifonat dupa finalul primei dezbateri prezidentiale cu republicanul Mitt Romney. Democratul a pierdut avansul pe care il avea fata de adversarul sau in.

Mitt Romney recupereaza si ajunge la 1,4% in spatele lui Obama (sondaje).

La sfarsitul unei saptamani in care presedintele in exercitiu a fost dominat de adversarul sau republican in timpul dezbaterii organizate miercuri la Denver Colorado), Barack Obama a pierdut o parte din avansul pe care il avea in sondaje fata de Mitt Romney, insa cu toate acestea ramane pe primul loc, potrivit Agerpres. O ancheta Reuters/Ipsos, data publicitatii duminica, arata ca 47% dintre potentialii alegatori ar vota in favoarea lui Obama, daca alegerile ar avea loc in acest moment, iar .

Mitt Romney se afla, pentru prima data, inaintea lui Obama in sondajele privind intentiile de vot

Pentru prima data de cand a inceput cursa prezidentiala, republicanul Mitt Romney a trecut inaintea presedintelui Barack Obama in sondajele privind intentiile de vot. Dupa dezbaterea prezidentiala de.

Mitt Romney vrea ca SUA sa aiba o politica externa mai agresiva in Orientul Mijlociu

Statele Unite trebuie sa duca o politica extrena mai agresiva in Orientul Mijlociu, sustine Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba. intr-un discurs sustinut la Virginia Military In.

Mitt Romney lanseaza un nou apel la iNARMAREA rebelilor sirieni.

Candidatul republican la Casa Alba Mitt Romney l-a acuzat luni pe Barack Obama ca a esuat in ceea ce priveste rezolvarea situatiei din Siria si a lansat un nou apel la inarmarea opozitiei, in timpul unui discurs critic asupra bilantului presedintelui american in Orientul Mijlociu, releva AFP, potrivit Mediafax. In Siria, vom lucra cu partenerii nostri pentru a identifica si organiza membrii opozitiei care impartasesc valorile noastre si vom face sa obtina armele de care au nevoie pentru a .

Mitt Romney: Suntem inca departe de o actiune militara impotriva Iranului.

Mitt Romney, candidatul republican la Casa Alba, a afirmat marti ca este inca departe de o actiune militara impotriva Iranului pentru a opri programul sau nuclear, temperandu-si astfel discursul ofensiv sustinut cu o zi inainte, scrie Mediafax. Testul pe care eu il voi aplica este ca Iranul nu trebuie sa obtina capacitatile pentru a produce o arma nucleara, a declarat Mitt Romney intr-un interviu pentru postul de televiziune CNN. Insa trebuie sa admitem ca suntem inca departe de o .

Mitt Romney Style: Candidatul republican la presedintia SUA, parodiat dupa deja celebrul Gangnam Style (VIDEO)

Cea mai noua parodie la adresa candidatului republican la presedintia SUA, Mitt Romney, il are pe acesta protagonist intr-un clip bazat pe celebrul Gangnam Style, melodia sud-coreeanului Psy. Parodia pune.

Mitt Romney avertizeaza: Nu va exista nicio flexibilitate cu Vladimir Putin in privinta scutului antiracheta

Mitt Romney, candidatul republican la Casa Alba a avertizat luni ca nu va da dovada de flexibilitate cu presedintele rus, Vladimir Putin, in privinta proiectului scutului antiracheta din Europa, scrie Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )