Libnet.ro
UNICEF

22:00

Barack Obama a pierdut avansul pe care il avea fata de Mitt Romney - sondaj.

România Liberă România Liberă,
Barack Obama a pierdut avansul pe care il avea fata de Mitt Romney - sondaj.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a pierdut avansul in intentiile de vot de care dispunea fata de adversarul sau republican, Mitt Romney, dupa dezbaterea prezidentiala de miercuri, potrivit unui sondaj Gallup publicat luni, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Potrivit sondajului Gallup, Romney si Obama sunt la egalitate in intentiile de vot, cu 47 la suta, in conditiile in care, inainte de dezbatere, presedintele in exercitiu mentinea o distanta intre patru si sase puncte fata de . continuă pe România Liberă

Barack Obama afirma ca Mitt Romney a mintit in dezbaterea televizata

Replici dure in campania prezidentiala din Statele Unite. Presedintele Barack Obama l-a acuzat pe adversarul sau republican Mitt Romney ca a mintit in dezbaterea televizata de miercuri, potrivit AFP.

Record Barack Obama:181 de milioane de dolari pentru campanie.

Barack Obama a strans in septembrie 181 de milioane de dolari pentru a-si finanta cursa electorala pentru Casa Alba, o suma record pentru campania prezidentiala americana in 2012, a anuntat sambata echipa sa de campanie. Aceasta informatie intervine dupa ce, timp de mai multe luni, cu exceptia lunii august, tabara republicana a strans sume de bani care le-au depasit cu mult pe cele stranse de echipa lui Obama. Cifrele pentru septembrie ale echipei republicane nu erau inca anuntate .

Barack Obama a strans 181 milioane de dolari pentru campanie in septembrie, un record pentru 2012

Barack Obama a strans in luna septembrie 181 de milioane de dolari pentru a-si finanta cursa electorala pentru Casa Alba, o suma record pentru campania prezidentiala americana in 2012, a anuntat sambata echipa sa de campanie, potrivit AFP.

Barack Obama strange 181 de milioane de dolari in septembrie, un record pentru 2012

Barack Obama a strans in septembrie 181 de milioane de dolari pentru a-si finanta cursa electorala pentru Casa Alba, o suma record pentru campania prezidentiala americana in 2012, a anuntat sambata echipa sa de campanie.

Barack Obama a strans 181 de milioane de dolari pentru campania electorala

Barack Obama a strans in septembrie 181 de milioane de dolari pentru a-si finanta cursa electorala pentru Casa Alba, o suma record pentru campania prezidentiala americana in 2012, a anuntat sambata echipa.

O gura de aer pentru Barack Obama inainte de alegeri, rata somajului a scazut sub 8% pentru prima oara in trei ani jumate

Rata somajului din Statele Unite a scazut in luna septembrie la cele mai redus nivel din perioada mandatului presedintelui Barack Obama, 7,8%, ajungand sub pragul de opt procente pentru prima data in ultimii.

SUA: Rata somajului scade la 7,8%, cel mai redus nivel de cand Barack Obama a preluat puterea

Rata somajului a scazut, impotriva tuturor asteptarilor, la 7,8% in septembrie, cel mai mic nivel de cand presedintele Barack Obama a ajuns la putere, in ianuarie 2009, potrivit cifrelor oficiale publicate vineri la Washington si citate de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )