Libnet.ro
UNICEF

09:45

Cum schimbi locatia de backup din iTunes pentru iPhone si iPad

Playtech Playtech,
Cum schimbi locatia de backup din iTunes pentru iPhone si iPad

Locatia de backup din iTunes este o sursa constanta de stres pentru utilizatorii de Windows, dar cu un pic de efort se poate modifica. Indiferent daca aveti un SSD generos sau un hard disk obisnuit, cand folositiun iPhone sau iPad cu o capacitate de 64, 128 sau 256GB, backup-ul pe computer se poate reflecta intr-o []. continuă pe Playtech

A aparut procedura de scutire de impozitul pe venitul din salarii pentru programatori/ A fost eliminata conditia ca firma sa fi avut venituri din vanzarea de softuri de 10.000 USD

Luni a fost publicat in Monitorul Oficial Ordinul Ministrului Finantelor nr. 2903/2016 care reglementeaza procedura de acordare a scutirii la impozitul pe venitul din salarii pentru programatori. Principala modificare este eliminarea conditiei ca angajatorul sa fi realizat in anul precedent venituri din vanzarea de softuri de 10. Practic se poate acorda aceasta scutire inca de la inceputul unei activitati ce presupune crearea de programe pentru calculator. Vezi aici Ordinul aparut in Monitorul Oficial.

Republicanul Devin Nunes: Decizia Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare este excelenta

Decizia Romaniei de a aloca 2% din PIB pentru aparare este excelenta, iar sporirea cheltuielilor in domeniul apararii trebuie sa reprezinte o prioritate pentru toti aliatii europeni, a afirmat congresmanul republican Devin Nunes, presedintele Comisiei pentru Serviciile de Informatii din cadrul Camerei Reprezentantilor si membru in Comitetul executiv al Echipei de Tranzitie a presedintelui ales Donald Trump, in cadrul unei intalniri cu ambasadorul Romaniei la Washington, George Cristian Maior, relateaza Agerpres.

Cum schimbi locatia pentru fisierele temporare din Windows

Fisierele temporare din Windows reprezinta o sursa semnificativa de stres daca aveti o problema cu spatiul liber. Puteti totusi sa le mutati pe alta partitie. Indiferent de versiune, un sistem de operare Windows nu ocupa foarte mult spatiu la inceput. Din acest motiv se comercializeaza tablete cu 32GB de spatiu care ruleaza Windows 10 fara probleme.

Apple este cea mai verde companie din tech, pentru al treilea an la rand

Apple isi foloseste puterea financiara enorma pentru a ajuta mediul inconjurator, pentru al treilea an consecutiv. Sunt multe motive ca cineva sa aprecieze firma Apple. Cei mai multi se gandesc la produsele atragatoare ale companiei conduse de Tim Cook. Altii sunt incantati de modul in care fiecare versiune noua de firmware pentru Mac-uri si iDevice-uri [].

Ponta iL IA PESTE PICIOR pe Iohannis: Traduc din engleza pentru presedinte. El nu intelege bine nici romana

Presedintele Comisiei de libertati din Parlamentul European, Claude Moraes, a reactionat dupa dezvaluirile fostului deputat Sebastian Ghita, spunand intr-o postare pe Facebook ca urmareste cu.

GERMANIA trece la AMENINTARI dupa ce Anis Amri a reusit sa comita ATACUL din Berlin pentru ca Tunisul a impiedicat repatrierea sa

Guvernul german a amenintat ca nu va mai acorda ajutor pentru dezvoltare statelor care refuza repatrierea cetatenilor lor, ale caror cereri de azil au fost respinse in Germania, date fiind.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )