Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cum se scuza lantul hotelier din Marea Britanie in scandalul privind umilirea romancei refuzate la receptie

Antena3 Antena3,
Cum se scuza lantul hotelier din Marea Britanie in scandalul privind umilirea romancei refuzate la receptie

Romanca refuzata de un hotel din Marea Britanie prezenta suspiciuni in legatura cu rezervarea, care ulterior s-au dovedit nefondate, fara sa fi fost respinsa din cauza nationalitatii, anunta Grupul hotelier. continuă pe Antena3

MAE face demersuri de urgenta in cazul romancei careia i s-a refuzat cazarea la un hotel din Marea Britanie din cauza cetateniei: S-au incalcat normele europene care privesc egalitatea de tratament

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca a intreprins demersuri de urgenta in cazul romancei careia i s-a refuzat cazarea la un hotel din Marea Britanie din cauza cetateniei, potrivit unui comunicat al.

O romanca NU a fost primita intr-un hotel din Marea Britanie, deoarece au crezut ca este PROSTITUATA. Reactia MAE

Romancei Alecsandra Puflea i-a fost refuzata cazarea la un hotel din Marea Britanie deoarece angajatii hotelului au presupus ca din cauza ca este romanca este si prostituata. La o zi dupa ce presa britanica a semnalat acest caz, MAE a transmis ca Ambasada Romaniei la Londra este in legatura cu romanca si ca va insista ca autoritatile britanice sa depuna toate eforturile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete.

O romanca, absolventa a Universitatii din Hull, data afara dintr-un hotel din Marea Britanie pe motiv ca e prostituata: Nu toate tinerele din Romania se prostitueaza

O tanara din Romania, absolventa a unei universitati din Marea Britanie, a fost umilita de angajatii hotelului Holiday Inn Express, din Ferensway, Hull, care au crezut ca este o prostituata. Alecsandra.

Umilinta pentru o romanca din Marea Britanie. Ne pare rau, nu acceptam romani

O romanca, absolventa a Universitatii din Hull, Marea Britanie, nu s-a putut caza la un hotel, pentru ca angajatii acestuia au crezut ca tanara este prostituata, scrie Hull Daily Mail. Alecsandra Puflea a vrut.

Pericolul din sucurile acidulate. Ce arata un studiu facut de medicii din Marea Britanie

Bauturile carbogazoase, consumate cu regularitate, pot duce la cresterea riscului de aparitie a diabetului de tip 2, chiar si in cazul persoanelor slabe, potrivit unui studiu realizat recent in Marea Britanie. De a.

Romanca data afara dintr-un hotel din Marea Britanie pe motiv ca ar fi prostituata: M-am simtit rusinata, iar eu nu vreau sa ma simt jenata de tara mea

Alecsandra Puflea, de 22 de ani, a rezervat online o camera la un hotel din Marea Britanie, dar cand a ajuns la receptie nu a fost lasata sa se cazeze. Angajatii hotelului i-au spus ca nu primesc turisti romani, tanara fiind banuita ca ar fi de fapt o prostituata.

Faze Tari: Un barbat din Marea Britanie a devenit tatal a 10 copii in doar 3 luni de zile. Cum a fost posibil acest lucru; Zgarda care te curenteaza daca intri pe site-uri nepotrivite; Si-a inscenat propria rapire

Doarme in sicriu si bea sangele iubitei Michael Vachmiel, un barbat de 43 de ani din Houston, Texas, doarme intr-un cosciug si se hraneste cu sange, ca vampirii. Este aproape imposibil, dar s-a intamplat!. Un barbat a fost lovit de fulger, apoi a castigat premiul cel mare la loto Peter McCathie este un barbat care se poate considera extrem de norocos.

O tanara de 17 ani din Marea Britanie a murit din cauza unei supradoze de paracetamol

O tanara in varsta de 17 ani a murit dupa ce i-a cedat ficatul in urma unei supradoze de paracetamol, din cauza unor dureri de stomac. Adolescenta luase de trei ori peste doza zilnica recomandata, scrie Daily.

MAE condamna discriminarea la care a fost supusa o romanca in Marea Britanie

Ministerul Afacerilor Externe a facut demersuri in legatura cu situatia unei romance careia i-a fost refuzata cazarea la un hotel din Marea Britanie pe motiv de cetatenie romana, autoritatile britanice dand asigurari ca este vorba despre un caz izolat.

Marea Britanie: Utilizatorii de drone risca cinci ani de inchisoarea daca pun in pericol avioane civile

Utilizatorii de avioane fara pilot din Marea Britanie au fost avertizati ca risca cinci ani de inchisoarea daca pun in pericol aeronave civile. Potrivit BBC News, un avion Airbus A320 a trecut la 6 metri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )