Libnet.ro
UNICEF

17:31

O romanca NU a fost primita intr-un hotel din Marea Britanie, deoarece au crezut ca este PROSTITUATA. Reactia MAE

România Liberă România Liberă,
O romanca NU a fost primita intr-un hotel din Marea Britanie, deoarece au crezut ca este PROSTITUATA. Reactia MAE

Romancei Alecsandra Puflea i-a fost refuzata cazarea la un hotel din Marea Britanie deoarece angajatii hotelului au presupus ca din cauza ca este romanca este si prostituata. La o zi dupa ce presa britanica a semnalat acest caz, MAE a transmis ca Ambasada Romaniei la Londra este in legatura cu romanca si ca va insista ca autoritatile britanice sa depuna toate eforturile necesare pentru ca astfel de situatii sa nu se mai repete. continuă pe România Liberă

MAE face demersuri de urgenta in cazul romancei careia i s-a refuzat cazarea la un hotel din Marea Britanie din cauza cetateniei: S-au incalcat normele europene care privesc egalitatea de tratament

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca a intreprins demersuri de urgenta in cazul romancei careia i s-a refuzat cazarea la un hotel din Marea Britanie din cauza cetateniei, potrivit unui comunicat al.

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti

Un roman a fost ucis intr-un cartier din Madrid de trei compatrioti. Victima, un barbat de 55 de ani a fost omorat de alti trei romani pentru o datorie in valoare de 100 de euro, spun autoritatile spaniole. Ba.

Romanca data afara dintr-un hotel din Marea Britanie pe motiv ca ar fi prostituata: M-am simtit rusinata, iar eu nu vreau sa ma simt jenata de tara mea

Alecsandra Puflea, de 22 de ani, a rezervat online o camera la un hotel din Marea Britanie, dar cand a ajuns la receptie nu a fost lasata sa se cazeze. Angajatii hotelului i-au spus ca nu primesc turisti romani, tanara fiind banuita ca ar fi de fapt o prostituata.

O romanca, absolventa a Universitatii din Hull, data afara dintr-un hotel din Marea Britanie pe motiv ca e prostituata: Nu toate tinerele din Romania se prostitueaza

O tanara din Romania, absolventa a unei universitati din Marea Britanie, a fost umilita de angajatii hotelului Holiday Inn Express, din Ferensway, Hull, care au crezut ca este o prostituata. Alecsandra.

Flota rusa din Marea Neagra primeste intariri

O fregata si doua submarine militare se vor alatura, pana la sfarsitul anului, Flotei ruse din Marea Neagra, anunta Fortele navale ruse.

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange. A ajuns cu 16 coaste rupte la spital

O batrana de 75 de ani din Dej a fost gasita intr-o balta de sange, in casa, de o vecina. Femeia a fost batuta atat de tare, incat a ajuns cu 16 coaste rupte la spital. Totul pentru o pereche de cercei.

Liderul Grupului Khorasan a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria

Liderul Grupului Khorasan, o organizatie terorista formata din membri al-Qaida, al carei scop este sa atace SUA si alte tinte occidentale, a fost ucis intr-un raid aerian american in Siria, luna aceasta, a anuntat Pentagonul, citat de CNN.

INCENDIU de padure intr-o localitate din Croatia. Zeci de localnici, EVACUATI

Zeci de locuitori au fost evacuati, marti, dintr-o localitate din sudul Croatiei, dupa ce un incendiu a izbucnit intr-o padure din apropiere.

Arestati dupa ce au cultivat canabis intr-o padure din Giurgiu

Doi tineri au fost retinuti si un altul a fost arestat pentru trafic de droguri. Acestia sunt acuzati ca plantau canabis intr-o padure din Giurgiu. Totul cu ajutorul unui padurar care a fost si el retinut. Stu.

Scene de groaza intr-un parc din Braila. Oamenii au gasit gramezi de fiole pline cu sange

O descoperire socanta a fost facuta in Parcul Monument din Braila. Oamenii care se plimbau aseara pe aleile parcului au gasit mai multe fiole pline cu sange, ace folosite pentru recoltare si bucati de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )