Libnet.ro
UNICEF

01:05

Marea Britanie: Utilizatorii de drone risca cinci ani de inchisoarea daca pun in pericol avioane civile

B1 B1,
Marea Britanie: Utilizatorii de drone risca cinci ani de inchisoarea daca pun in pericol avioane civile

Utilizatorii de avioane fara pilot din Marea Britanie au fost avertizati ca risca cinci ani de inchisoarea daca pun in pericol aeronave civile. Potrivit BBC News, un avion Airbus A320 a trecut la 6 metri. continuă pe B1

Romanca data afara dintr-un hotel din Marea Britanie pe motiv ca ar fi prostituata: M-am simtit rusinata, iar eu nu vreau sa ma simt jenata de tara mea

Alecsandra Puflea, de 22 de ani, a rezervat online o camera la un hotel din Marea Britanie, dar cand a ajuns la receptie nu a fost lasata sa se cazeze. Angajatii hotelului i-au spus ca nu primesc turisti romani, tanara fiind banuita ca ar fi de fapt o prostituata.

Pericolul din sucurile acidulate. Ce arata un studiu facut de medicii din Marea Britanie

Bauturile carbogazoase, consumate cu regularitate, pot duce la cresterea riscului de aparitie a diabetului de tip 2, chiar si in cazul persoanelor slabe, potrivit unui studiu realizat recent in Marea Britanie. De a.

O romanca, absolventa a Universitatii din Hull, data afara dintr-un hotel din Marea Britanie pe motiv ca e prostituata: Nu toate tinerele din Romania se prostitueaza

O tanara din Romania, absolventa a unei universitati din Marea Britanie, a fost umilita de angajatii hotelului Holiday Inn Express, din Ferensway, Hull, care au crezut ca este o prostituata. Alecsandra.

Umilinta pentru o romanca din Marea Britanie. Ne pare rau, nu acceptam romani

O romanca, absolventa a Universitatii din Hull, Marea Britanie, nu s-a putut caza la un hotel, pentru ca angajatii acestuia au crezut ca tanara este prostituata, scrie Hull Daily Mail. Alecsandra Puflea a vrut.

Hammond: Toate celelalte state membre vor categoric ca Marea Britanie sa ramana in UE

Ministrul britanic de externe, Philip Hammond, a declarat marti ca reprezentantii tuturor celorlalte 27 de membre ale Uniunii Europene i-au spus clar si categoric ca vor ca Marea Britanie sa ramana in blocul comunitar dupa referendumul privind apartenenta la UE pe care Londra il va organiza pana la sfarsitul lui 2017, relateaza Reuters.

FrancoisHollande insista pentru un guvern al zonei euro, parand sa marginalizeze astfel Marea Britanie

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a reiterat ideea unui guvern economic al zonei euro, subliniind ca actuala structura institutionala europeana este insuficienta, in ceea ce pare a fi o tentativa de a exclude Marea Britanie din procesul decizional european.

Franta propune un guvern al zonei euro fara Marea Britanie?

Oficialii francezi au reluat propunerea de activare a unui guvern economic al zonei euro, in incercarea de a exclude Marea Britanie din procesul decizional european, arata cotidianul britanic The Independent.

Francois Hollande insista pentru un guvern al zonei euro, parand sa excluda Marea Britanie din deciziile UE

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a reiterat ideea unui guvern economic al zonei euro, subliniind ca actuala structura institutionala europeana este insuficienta, in ceea ce pare a fi o tentativa de a exclude Marea Britanie din.

David Cameron vrea ca Marea Britanie sa se implice mai mult in Siria alaturi de SUA impotriva Statului Islamic: Fiti siguri ca suntem hotarati sa colaboram cu voi pentru a distruge califatul

Premierul David Cameron vrea ca Marea Britanie sa se implice mai mult in Siria alaturi de SUA in lupta impotriva Statului Islamic, potrivit lemonde. fr. Acesta va sustine si un discurs luni in care va insista pe.

Baschet feminin. Ancuta Stoenescu lasa CSM-ul si revine la ICIM dupa cinci ani

Oficialii Univ Goldis ICIM au prezentat unul dintre cele mai tari transferuri ale verii. Este vorba despre Ancuta Stoenescu 35 ani), o jucatoare care si-a inceput ascensiunea in baschetul mare la Arad si care in urma cu cinci ani a mai imbracat tricoul galben-albastru al gruparii aradene. Ancuta lasa CSM-ul dupa ce a castigat titlul de campioana, sub conducerea lui Dan Fleseriu.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2132 seconds )