Libnet.ro
UNICEF

13:45

Cum trebuie decalat programul angajatilor, de luni. Raed Arafat: Cei care vin cu transportul in comun se vor imparti

Antena3 Antena3,
Cum trebuie decalat programul angajatilor, de luni. Raed Arafat: Cei care vin cu transportul in comun se vor imparti

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat a explicat cum trebuie aplicata prevederea care ii obliga pe angajatori sa decaleze programul angajatilor, incepand de luni, 9 noiembrie 2020. continuă pe Antena3

Cum trebuie sa arate declaratia pe propria raspundere. Explicatiile lui Raed Arafat

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca circulatia pe timp de noapte va fi restrictionata incepand de luni, iar cei care ies din case vor trebui sa aiba la ei o.

Declaratia pe propria raspundere devine din nou obligatorie! Raed Arafat explica ce trebuie sa contina aceasta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a lamurit problema declaratiei pe propria raspundere de care romanii vor avea nevoie, incepand de luni, cand vor parasi locuintele dupa ora 23,00.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Nelu Tataru, despre ordinul lui Raed Arafat privind primirea pacientilor la UPU: Nu poate fi o ambulanta cu un pacient sa nu intre intr-un spital

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, miercuri, ca ordinul emis de seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, conform caruia orice pacient care ajunge la spital trebuie sa beneficieze de asistenta medicala, prevede nu neaparat internarea, ci faptul ca fiecare bolnav trebuie evaluat de un medic care sa stabileasca parcursul acestuia dupa ce pune un diagnostic.

RAED ARAFAT: Guvernul a adoptat noi masuri care vor fi aplicate la nivel national, incepand de luni

Guvernul a adoptat joi seara o hotarare si o ordonanta de urgenta care prevad noi masuri la nivel national pentru limitarea raspandirii cazurilor de COVID-19 si care urmeaza sa intre in vigoare de luni, pentru o perioada de 30 de zile, a declarat, astazi, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

Raed Arafat: Terasele acoperite cu diferite tipuri de pereti pentru a pastra caldura sunt considerate spatii inchise

Secretarul de stat Raed Arafat a facut noi precizari vineri referitoare la regulile care trebuie respectate in restaurante, baruri si cafenele. Acesta a anuntat ca a fost clarificat ce se poate intelege prinr-un.

Raed Arafat, despre un eventual lockdown in Romania: Se pot propune alte categorii de masuri

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat vineri, peB1 TV,noile masurice vor intra in vigoare incepand de luni pe teritoriul Romaniei. intrebat si de.

Raed Arafat: Vom avea cresteri continue pana ajungem la un platou Fiecare individ sa actioneze responsabil Noi nu am inchis tot, ci doar activitatile in care era riscul mai mare (VIDEO)

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a vorbit vineri, pentru B1 TV, despre evolutia epidemiei de coronavirus din Romania si despre noile masuri si restrictii ce vor intra in vigoare.

De ce nu vom avea voie sa iesim din case dupa ora 23:00. Raed Arafat explica punct cu punct noile restrictii

Romania intra in carantina partiala, de luni, 9 noiembrie. Dupa ora 23. 00 se poate iesi din casa doar cu declaratie pe propria raspundere, scolile trec in regim online, magazinele se inchid mai devreme, iar masca sanitara devine obligatorie peste tot in Romania, in spatiile deschise. Seful DSU, Raed Arafat, a explicat intr-o conferinta de presa de ce au fost luate aceste masuri.

Raed Arafat a facut anuntul momentului. Cand se relaxeaza restrictiile in Romania

Romania din data de 9 noiembrie va intra in 30 de zile de carantina, in urma deciziilor luate de CNSU. Noile masuri, pe cat de dure, pe atat sunt generatoare de nemultumiri. Economia, si asa la pamant, mai primeste inca o lovitura prin noile restrictii impuse. Secretarul de Stat, Raed Arafat a incercat sa explice .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )