Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cum trebuie sa arate declaratia pe propria raspundere. Explicatiile lui Raed Arafat

B1 B1,
Cum trebuie sa arate declaratia pe propria raspundere. Explicatiile lui Raed Arafat

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca circulatia pe timp de noapte va fi restrictionata incepand de luni, iar cei care ies din case vor trebui sa aiba la ei o. continuă pe B1

Revine declaratia pe propria raspundere. Cine trebuie sa o completeze si ce trebuie sa scrie in ea

Romanii vor avea nevoie sa completeze o declaratie pe propria raspundere atunci cand vor circula noaptea. Restrictiile intra in vigoare incepand de luni.

Declaratia pe propria raspundere: Cine va avea nevoie de ea si ce trebuie sa cuprinda

Circulatia pe timp de noapte va fi restrictionata, incepand de luni, intre orele 23. Cei care ies din case, doar din motive justificate, trebuie sa completeze o declaratie pe propria raspundere privind scopul deplasarii, asa cum s-a intamplat si in primavara, cand Romania a fost in stare de urgenta.

Declaratia pe propria raspundere devine din nou obligatorie! Raed Arafat explica ce trebuie sa contina aceasta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a lamurit problema declaratiei pe propria raspundere de care romanii vor avea nevoie, incepand de luni, cand vor parasi locuintele dupa ora 23,00.

Revine declaratia pe propria raspundere. Ce restrictii noi apar pe 9 noiembrie

Numarul mare de noi infectari, ajuns aproape la 10. 000 de cazuri, au determinat autoritatile CNSU sa ia noi masuri, dure. Pandemia din Romania face din ce in ce mai multe victime, iar numarul ingrijorator de decese este in crestere. CNSU a impus din 9 noiembrie declaratia pe propria raspundere in sedinta de ieri a CNSU .

Ludovic Orban anunta ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timp de noapte

Premierul Ludovic Orban a declarat,ieri, ca se va reveni la declaratia pe propria raspundere pentru circulatia pe timpul noptii, anuntand ca aceasta declaratie ar putea fi acceptata si in varianta online.

Se revine la declaratia pe propria raspundere. Ce restrictii vor fi impuse si de cand este necesara

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat joi seara, ce restrictii vor intra in vigoare incepand de luni. Circulatia pe timp de noapte va fi limitata, iar magazinele vor fi inchise.

Noul model de declaratie pe propria raspundere. Cu ea poti iesi sau intra in localitatile carantinate din Timis

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a transmis, miercuri, decizia de instituie a carantinei in mai multe localitati din judetele Cluj, Salaj si Timis. Reprezentantii Prefecturii Timis au prezentat un model de declaratie pe proprie raspundere, ce trebuie completata de cetateni care doresc sa iasa sau sa intre in cele opt comune carantinate din judet.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )