Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cum vor functiona cabinetele stomatologice dupa data de 15 mai

Adevărul Adevărul,
Cum vor functiona cabinetele stomatologice dupa data de 15 mai

Din 15 mai cabinetele stomatologice vor putea primi pacienti si pentru alte probleme decat cele urgente, iarmedicii sustin ca va exista un flux cel putin triplu de pacienti, timp de cateva saptamani, pentru ca multi aveau tratamente in curs, ce nu mai pot fi amanate. continuă pe Adevărul

Cum vor functiona cabinetele stomatologice dupa redeschiderea lor. Ce pacienti pot fi programati la consultatii

Autoritatile au anuntat redeschiderea cabinetelor stomatologice dupa data de 15 mai, momentul ridicarii starii de urgenta. Colegiul Medicilor Stomatologi din Romania a emis o serie de recomandari pentru functionarea cabinetelor dupa aceasta data.

Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Cabinetele stomatologice se deschid de pe data de 15 mai, dupa mai bine de o luna in care au fost tratati doar pacientii care aveau urgente.

COVID-19: Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, explica regulile introduse la metrou dupa data de 15 mai pentru evitarea aglomeratiei

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a explicat masurile care vor fi introduse pentru circulatia metroului pentru a evita infectarile cu COVID-19 dupa data de 15 mai, cand starea de urgenta ar urma sa fi.

Raed Arafat: Bisericile nu vor fi deschise dupa data de 15 mai. Nu poti sa vii cu masuri de relaxare brusc

Bisericile nu vor fi deschise dupa 15 mai, cand starea de urgenta urmeaza sa fie inlocuita cu starea de alerta, iar o parte din restrictii vor fi relaxate. Anuntul a fost facut miercuri seara de catre Raed.

Ce magazine din mall-uri se vor redeschide dupa data de 15 mai

Premierul Ludovic Orban a specificat, in timpul unei declaratii de presa, ce magazine din mall-uri se vor deschide dupa data de 15 mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )