Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Antena3 Antena3,
Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Cabinetele stomatologice se deschid de pe data de 15 mai, dupa mai bine de o luna in care au fost tratati doar pacientii care aveau urgente. continuă pe Antena3

Salvamont, dupa ce Vela le-a dat liber romanilor la drumetii si alpinism din 15 mai: Virusul ramane o problema, nu a disparut si o sa il ducem cu noi si pe munte

Reprezentantii Salvamont Romania transmit mai multe recomandari romanilor pentru a se proteja atunci cand vor merge in drumetii pe munte, dupa ce ministrul de Interne, Marcel Vela, spunea luni ca dupa 15 mai, cand se vor relaxa restrictiile, oamennii vor putea pleca din localitate pentru a merge la munte ca sa faca drumetii sau alpinism. Virusul ramane o problema, nu a disparut si o sa il ducem cu noi si pe munte, avertizeaza Salvamont.

Cati bani vei da pe o masca de protectie din 15 mai: promisiunile ministrului Economiei

Din 15 mai, Romania intra in stare de alerta, dar relaxarea anumitor restrictii atrage si cateva obligatii. Una dintre ele: esti obligat sa porti masca de protectie in spatiile publice.

DIN 15 MAI, Intram in stare de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a risipit dezbaterile aprinse din ultimele zile si a anuntat ca nu are de gand sa prelungeasca starea actuala de urgenta si ca, incepand din 15 mai, vom intra in stare de alerta.

LUDOVIC ORBAN: Evaluarea de risc epidemiologic - baza reducerii restrictiilor incepand din 15 mai

Reducerea restrictiilor, incepand din 15 mai, se va face pe baza evaluarii de risc epidemiologic, a afirmat premierul Ludovic Orban, cu prilejul unei conferinte de presa tinuta la Palatul Victoria.

Vela: Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri

Exista sansa ca din 15 mai sa se relaxeze unele lucruri, dar virusul nu se odihneste, adica nu sta relaxat ca vine 15 mai, a declarat Marcel Vela la RFI. in contextul acesta, este extrem, dar extrem de important ca in urmatoarele doua saptamani sa nu avem o evolutie crescuta a bolii in Romania, mai spune Vela. Arafat, despre concedii: Eu sper ca macar intr-o perioada de vara sa putem avea o vacantaMinistrul Sanatatii: Ne asteptam la un al doilea val in octombrie-decembrie.

Liber la pescuit, alpinism si drumetii, din 15 mai, anunta Marcel Vela

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat luni ca din 15 mai romanii vor putea parasi localitatile de domiciliu pentru activitati de recreere precum alpinismul, drumetiile si pescuitul.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta, nu o certitudine

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Marcel Vela: Eliminarea declaratiei pe propria raspundere din 15 mai reprezinta o dorinta

Desi Klaus Iohannis anunta ca vor fi eliminate declaratiile pe proprie raspundere, ministrul de Interne, Marcel Vela, se arata mai retinut in declaratie.

Surse: Magazinele mici care au deschidere stradala, redeschise din 15 mai

Liderii PNL s-au adunat, marti seara, intr-o videoconferinta pentru a discuta despre masurile de relaxare dupa data de 15 mai. Surse politice au spus, pentru MEDIAFAX, ca premierul Ludovic Orban le-a spus liderilor din tara ca intentioneaza sa redeschida magazinele mici.

KLAUS IOHANNIS: incepand din 15 mai vom intra in stare de alerta

ACTUALIZARE Klaus Iohannis: Situatia nu s-a imbunatatit inca, deci nu vreau sa apara impresia ca epidemia a trecut si suntem in normalitate. Din pacate, epidemia nu a trecut, azi am avut peste 300 de persoane testate pozitiv. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis anunta ca relaxarea masurilor dupa iesirea din starea de urgenta va fi facuta pas cu pas , la intervale de aproximativ doua saptamani. --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis: Dupa 15 mai putem, in principiu, sa ne miscam in interiorul localitatii. Dar e bine sa nu exageram. Nu va mai fi nevoie sa declaram unde mergem.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )