Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut de procurorii anticoruptie

Adevărul Adevărul,
Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut de procurorii anticoruptie

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis sa nu-l lase in libertate pe Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, in dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru canalizarea orasului Comarnic. Asta dupa ce, marti, i-a pus sub control judiciar pe deputatul Sebastian Ghita si pe seful CJ Prahova, Mircea Cosma si fiul acestuia, deputatul Vlad Cosma. in acelasi dosar a mai fost retinut fostul consilier judetean Mihai Coman. continuă pe Adevărul

Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut de DNA

Stire actualizata Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost retinut in noaptea de marti spre miercuri, alaturi de alti doi oameni de afaceri, de procurorii DNA Ploiesti, informeaza Agerpres. Cei trei se aflau de aproximativ 17 ore in sediul DNA Ploiesti, de unde au fost scosi incatusati, urmand a fi transferati in arestul IPJ Prahova. Reamintim ca in cursul diminetii de marti au avut loc mai multe perchezitii la o firma a familiei premierului Victor Ponta.

Cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Hertanu, a fost retinut (VIDEO)

Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost retinut, marti, dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Ploiesti, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de canalizare.

Surse judiciare: Cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, cercetat pentru frauda cu fonduri europene la contractul de extindere a retelei de canalizare din Comarnic

Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, ar fi cercetat de procurori dupa ce, impreuna cu alte persoane, ar fi constituit un grup infractional care a actionat in vederea castigarii frauduloase a contractului de extindere a retelei de canalizare in orasul Comarnic, au declarat, marti, surse judiciare citate de Agerpres. Grupul a intrat in atentia procurorilor pentru insusirea unor importante sume de bani, prin schimbarea, fara respectarea prevederilor legale, a destinatiei fondurilor obtinute in cadrul proiectului cu finantare europeana, si sustragerea de la plata contributiilor datorate catre stat, prin evidentierea unor cheltuieli nereale sau operatiuni fictive in documentele societatilor pe care le-au controlat'. 55 Sebastian Ghita a venit la sediul DNA Ploiesti, in calitate de suspect. B1 Tv) N-am fost implicat, nu cunosc mai multe detalii, le-a spus Ghita jurnalistilor. El a mai declarat ca il cunoaste pe Iulian Hertanu si ca Probabil procurorii vor sa se convinga de natura relatiilor mele cu dansul. UPDATE 11:40 Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, a venit la sediul DNA din Ploiesti, urmand sa fie audiat de procurori.

Cumnatul premierului Victor Ponta, RETINUT pentru fraudarea fondurilor europene. El a fost sprijinit de deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma si de presedintele CJ Prahova

Iulian Cristian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost RETINUT, marti noaptea, dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Ploiesti, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de extindere a canalizarii la Comarnic, executate de firma sa, Grossman Engineering Group. Hertanu a fost sprijinit de deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cei trei au fost pusi sub control judiciar.

Cumnatul premierului Victor Ponta, RETINUT pentru fraudarea fondurilor europene

Iulian Cristian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, a fost RETINUT, marti noaptea, dupa ce a fost audiat timp de mai multe ore la DNA Ploiesti, in dosarul vizand fraudarea de fonduri europene pentru lucrari de extindere a canalizarii la Comarnic, executate de firma sa, Grossman Engineering Group. Hertanu a fost sprijinit de deputatii PSD Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si de presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Cei trei au fost pusi sub control judiciar.

DNA cere arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta

Procurorii DNA solicita judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta, retinut in noaptea de marti.

Iulian Hertanu, cumnatul premierul Victor Ponta, si Razvan Ciorba au fost arestati preventiv

Magistratii Curtii Supreme au decis miercuri sa ii aresteze preventiv pe cumnatul premierul Victor Ponta, Iulian Hertanu, precum si pe omul de afaceri Razvan Ciorba. Aceeasi instanta a decis ca fostul consilier judetean Mihail Coman sa fie plasat sub control judiciar.

Cumnatul premierului Victor Ponta,in catuse dupa gratii. Acesta incearca de ore bune sa convinga instanta sa nu-l aresteze

Magistratii Curtii Supreme au miercuri o misiune dificila: acestia sunt obligati sa decida daca in urmatoarele 30 de zile cumnatul premierul Victor Ponta, Iulian Hertanu, fostul consilier judetean Mihail Coman si omul de afaceri Razvan Ciorba vor fi cercetati in stare de arest preventiv sau nu. Cei trei incearca de la ora 16. 30 sa convinga instanta ca nu merita sa fie stea dupa gratii.

UPDATE: Cumnatul premierului Victor Ponta, ARESTAT pentru fraudarea fondurilor europene

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva, ea poate fi contestata.

Familia premierului Victor Ponta trece prin momente grele. Cumnatul sau a fost RETINUT de procurorii DNA pentru deturnare de fonduri europene

Cumnatul premierului Victor Ponta a fost retinut preventiv de procurorii DNA dupa un interogatoriu maraton de 17 ore. Iulian Hertanu este acuzat de deturnare de fonduri europene, in cazul unui proiect de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2094 seconds )