Libnet.ro
UNICEF

13:00

De ce ii cumpara PSD-istii tigari lui Liviu Dragnea |OPINIE

România Liberă România Liberă,
De ce ii cumpara PSD-istii tigari lui Liviu Dragnea |OPINIE

Liviu Dragnea stie instinctiv ca presedintele de filiala care ii va cumpara tigari este un vasal care nu se va ridica impotriva sa nici cu vorba, nici cu fapta. Cand nimeni nu face asta, scaunul liderului suprem este sigur, dar la fel de sigura este si dictatura. continuă pe România Liberă

TESTUL DE FIDELITATE pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD: ii trimite dupa tigari

Testul de fidelitate pe care Liviu Dragnea il da liderilor PSD este sa-i trimita dupa tigari, a povestit, intr-un interviu RFI, Dumitru Bortun, fost consilier al lui Ion Iliescu.

Cele trei optiuni ale lui Dragnea |OPINIE

Liviu Dragnea a ajuns la momentul deciziei. Si, orice hotarare ar lua, trebuie sa o faca azi. Are la indemana trei optiuni.

Cacealma. Ce ascunde pasul inapoi facut de PSD si Liviu Dragnea |ANALIZA

Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, a anuntat ca ii propune premierului sa abroge Ordonanta 13, prin care s-a modificat legislatia penala in folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea razboi social. Minciuna! .

Semnele care avertizeaza Romania ca risca sa fie inhatata de un dictator sadea. Cultul personalitatii: cum a fost PSD acaparat de Liviu Dragnea

Au existat semne ca Liviu Dragnea conduce PSD cu mana de fier.

Jurnalistul elvetian care l-a intervievat pe Liviu Dragnea s-a suparat ca liderul PSD a insinuat ca este un montaj cand spune bullshit si a publicat inregistrarea

Jurnalistul Urs Bruderer de la SRF Televiziunea si Radioul Elvetian) este nemultumit de faptul ca liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat ca ar fi montat inregitrarea in care spunea bullshit, atunci cand s-a referit la coruptia din Romania. El a publicat declaratia needitata a facuta de politician.

Fotografia zilei. Liviu Dragnea domina o conferinta de presa a PSD de pe jiltul premierului

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a stat pe un scaun mult mai mare si mai impunator fata de prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, care parea stingherit pe un scaun mai micut.

Mi s-ar parea o prostie. Liviu Dragnea neaga intentia PSD de a comasa DNA si DIICOT: Raluca Pruna a lansat aceasta informatie

Presedinte PSD Liviu Dragnea a respins vehement intr-o conferinta de presa zvonurile privind o intentie de comasarea a DNA si DIICOT. Acesta a precizat ca aceasta idee a venit de la fosta ministra a.

Primarul Mihai Chirica cere demisia ministrului Justitiei, dar il lauda pe seful PSD: Iordache este singurul om responsabil de haosul pe care l-a creat in aceste zile. Liviu Dragnea este un om puternic, dar ii reprosez ca nu stie sa isi aleaga oamenii

Primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, a cerut, joi, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache, dupa ce Guvernul a aprobat Ordonantele de Urgenta privind Justitia. Totodata, el i-a solicitat sefului PSD, Liviu Dragnea, sa corecteze greselile comise. in opinia sa, liderul social-democrat este un om puternic, insa nu stie sa isi aleaga oamenii.

Liviu Dragnea: Se poate vorbi de abrogarea OUG, daca premierul accepta; voi discuta si cu partenerii de coalitie

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca va propune o solutie de detensionare a situatiei din cauza ca simte ca membrii PSD nu mai pot fi tinuti in frau, fiind posibila chiar si abrogarea OUG 13/2017 privind modificarea codurilor.

Liviu Dragnea, despre dosarul in care a fost condamnat: Am depus contestatie la Tribunalul Bucuresti pentru ca dupa 10 luni nu am hotarare de condamnare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit in conferinta de presa de dupa Consiliul Executiv al PSD despre dosarele penale in care este parte. Acesta a afirmat ca in privinta condamnarii din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2396 seconds )