Libnet.ro
UNICEF

09:15

Un cunoscut om de afaceri din Pitesti, gasit mort in locuinta

Antena3 Antena3,
Un cunoscut om de afaceri din Pitesti, gasit mort in locuinta

Emil Durdui, 55 de ani, cunoscut om de afaceri pitestean, fratele lui Nicolae Durdui, patronul SEND 92, a fost gasit mort in locuinta sa in aceasta seara. Cauza probabila a mortii este eletrocutarea. Emil. continuă pe Antena3

A MURIT intr-un mod CUMPLIT! Un cunoscut om de afaceri din Romania, gasit decedat in locuinta sa

Doliu in Pitesti! Un afacerist in varsta de 55 de ani a fost gasit mort in propria casa, marti seara. Potrivit anchetatorilor, barbatul s-ar fi eelctrocutat cu o pompa cu care uda gradina. El.

A fost gasit mort in fata casei unde locuia. E socant ce au descoperit criminalistii dupa ce au facut analiza

Cadavrul unui barbat a fost descoperit sambata, in fata casei sale, din satul Izvoru, comuna Gogosari, Giurgiu. Momentan nu se cunosc cauzele mortii. Cadavrul barbatului de 56 de ani, a fost identificat de.

LISTA: 16 idei de reciclare sau reducere a deseurilor vor concura pentru premiul de 50.000 de euro ntr-un accelerator de afaceri din Romnia

16 inovatori, majoritatea romani, cu idei pentru reciclarea sau reducerea cantitatilor de deseuri au fost selectati luni intr-un accelerator de afaceri in care au sansa sa obtina un premiu de 50. 000 de euro pentru a-si pune in practica solutia de business.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )