Libnet.ro
UNICEF

01:05

O cunoscuta interpreta de muzica populara isi face injectii in cap! Acum, daca dau coltul, am atatia prieteni cu funerare (FOTO)

B1 B1,
O cunoscuta interpreta de muzica populara isi face injectii in cap! Acum, daca dau coltul, am atatia prieteni cu funerare (FOTO)

Maria Constantin, cunoscuta interpreta de muzica popular din Targu Jiu, a ales sa-si faca injectii in scalp pentru a-si ajuta parul sa creasca. Am de gand sa mai facem cateva ceva, sa bagam. continuă pe B1

O cunoscuta cantareata de muzica populara se afla in stare grava la spital (FOTO)

Cantareata de muzica populara Maria Butaciu se afla in stare grava la Spitalul Floreasca, informeaza Click. Potrivit sursei citate, artista ar fi in coma dupa ce ar fi suferit un accident.

Vedeta de muzica populara, in coma la spital

Cantareata de muzica populara, Maria Butaciu, este in coma. Artista a fost internata de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti dupa ce a suferit un accident vascular. Medicii se lupta pentru a-i salva viata,.

Primarul din Romania care isi face propriul sondaj. Edilul vrea sa stie cat de muncitor il vad oamenii si daca l-ar mai vota

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, isi face propriul sondaj. Edilul a postat pe propria sa pagina de Facebook un sondaj in care vrea sa afle cat de muncitor il percep timisorenii, dar si daca l-ar mai vota.

FOTO Mici, bere si manele la 1 mai-ul de la Padurea Verde. PSD si-a delectat electoratul cu muzica populara

Ziua 1 mai a fost sarbatorita in Timisoara la Padurea Verde, in zona din fata Muzeul Satului Banatean, singurul loc public din oras unde se pot face gratare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )