Libnet.ro
UNICEF

07:15

Primarul din Romania care isi face propriul sondaj. Edilul vrea sa stie cat de muncitor il vad oamenii si daca l-ar mai vota

Antena3 Antena3,
Primarul din Romania care isi face propriul sondaj. Edilul vrea sa stie cat de muncitor il vad oamenii si daca l-ar mai vota

Primarul Timisoarei, Nicolae Robu, isi face propriul sondaj. Edilul a postat pe propria sa pagina de Facebook un sondaj in care vrea sa afle cat de muncitor il percep timisorenii, dar si daca l-ar mai vota. continuă pe Antena3

Harta salariilor din Romania. Care sunt cele mai sarace regiuni

In ciuda cresterilor salariale din ultimul an, exista inca 12 judete unde salariile medii nete sunt sub 2. 000 de lei, adica sub 440 de euro. Cel mai prost platiti angajati din Romania sunt in.

Lista femeilor celebre din Romania care asteapta barza

E frenezie in showbiz. Barza are de facut multe drumuri in acest an. Multi bebelusi sunt asteptati de mamicile lor celebre. Detalii, de la Andreea.

Un indragit muzician din Romania lupta cu cancerul. Apelul disperat facut pe Facebook

Adrian Berinde, un indragit muzician din Romania, a facut un apel disperat pe facebook. Acesta a vorbit pentru prima data despre boala grava care il macina. Dragii mei, In ultima vreme starea mea de.

Dezvaluiri despre alimentele din Romania. Tone de importuri de fructe si legume toxice

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre alimentele din Romania. Romanii se confrunta cu trei mari probleme in ceea ce priveste.

Soferul din Iasi, care a lovit o copila pe trecerea de pietoni si a fugit, a fost prins

Soferul care a lovit o fetita pe trecerea pe pietoni, in Iasi, a fost prins. E vorba de un tanar de 19 ani care abia isi luase permisul de conducere. Tanarul a lovit-o pe copila si nici macar nu a.

Bijuteria contemporana din Romania - antreprenoriat si arta

Artistul poate fi si antreprenor. Dovada e Dan Piersinaru, invitatul nostru la emisiunea Ziua Zero, care a vorbit despre AUTOR, targul de bijuterie contemporana ce va fi organizat intre 5 si 6 mai la Teatrul National din Bucuresti.

Trei milioane de masini DIESEL din Romania, vizate de Comisia Europeana: Pana cand mai au voie sa circule

Cei care si-au luat masina diesel pentru a economisi combustibil s-ar putea sa constate ca socoteala a devenit paguboasa. Si asta pentru ca tot mai multe tari vest europene au impus sau se gandesc sa.

Locul din Romania unde aurul curge, la propriu, in rauri

La Almasu Mare, in vecinatatea fostei mine Hanes, aurul aluvionar din paraul Turnu va fi exploatat ca pe vremea dacilor, cu saitrocul si patura din lana de oaie. Aurul din Muntii Apuseni a starnit de-a.

Reusita medicala: al doilea transplant pulmonar din Romania

Al doilea transplant pulmonar bilateral a fost efectuat in noaptea de 1 mai de echipa Spitalului Clinic Sfanta Maria din Bucuresti. Operatiunea s-a dovedit a fi o reusita. Pacientul de 47 de ani este la.

Cine sunt militarii romani raniti in atacul din Afganistan: Care este starea celor opt soldati

Ministerul Apararii Nationale a facut publice numele celor opt militari romani care au fost raniti luni intr-un atentat terorist comis in Afganistan. Acestia au intre 34 si 43 de ani, fac parte din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )