Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cupa Mondiala: Argentina a invins Iran, scor 1-0, si s-a calificat in optimi. Germania - Ghana, scor 2-2

B1 B1,
Cupa Mondiala: Argentina a invins Iran, scor 1-0, si s-a calificat in optimi. Germania - Ghana, scor 2-2

Reprezentativa Germaniei a incheiat la egalitate, scor 2-2 0-0), meciul sustinut, sambata, la Fortaleza, in compania Ghanei, in etapa a doua a grupei G de la Cupa Mondiala din Brazilia. Pentru Germania au marcat. continuă pe B1

Cupa Mondiala. Argentina a invins Iran si s-a calificat in optimi

Unicul gol al meciului a fost marcat de Lionel Messi, in minutul 90+1.

Cupa Mondiala: Argentina Iran 1-0, in Grupa F

Argentina a invins reprezentativa Iran cu 1-0 intr-un meci din etapa a doua a Grupei F de la Cupa Mondiala.

Lionel Messi marcheaza in minutul 90 si aduce victoria Argentinei in meciul cu Iran, scor 1-0

Nationala Iranului a facut un meci mare si a fost foarte aproape de o remiza istorica in fata Argentinei, in ziua in care se implineau exact 16 ani de la singura sa victorie la Cupa Mondiala. O executie.

Cupa Mondiala: Columbia - Coasta de Fildes, scor 2-1, in grupa C

Columbia a invins, joi, la Brasilia, cu scorul de 2-1 0-0), reprezentativa Coastei de Fildes, intr-un meci din etapa a doua a grupei C a Cupei Mondiale, relateaza Mediafax. Golurile columbienilor au fost.

Nigeria obtine prima victorie la Cupa Mondiala dupa 16 ani, 1-0 cu Bosnia

Un golul marcat de Peter Odemwingie a adus prima victorie a Nigeriei la Cupa Mondiala dupa o pauza de 16 ani. Pe Arena Pantanal din Cuiaba, campioana Africii a invins Bosnia cu 1-0 si mai are nevoie de o remiza in.

Croatia castiga cu 4-0 si elimina Camerunul de la Cupa Mondiala

Croatia a marcat pentru prima oara patru goluri in istoria participarilor sale la Cupa Mondiala si continua sa spere la calificarea in optimile de finala, dupa ce a invins cu 4-0 nationala Camerunului,.

Cupa Mondiala: Columbia- Coasta de Fildes 2-1, in Grupa C

Columbia a invins Costa de Fildes cu 2-1 intr-un meci contand pentru grupa C de la Cupa Mondiala.

LIVE CUPA MONDIALA 2014 Coreea de Sud-Algeria 2-4 (final), urmeaza SUA-Portugalia (01:00)

Cupa Mondiala din Brazilia continua astazi cu alte trei meciuri, din grupele G si H, transmise LIVE TEXT pe site. Apasati aici pentru a urmari desfasurarea in timp real a urmatoarelor confruntari:Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4si SUA-Portugalia 01:00). LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

GOL cu GOL CUPA MONDIALA 2014 Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4 si SUA-Portugalia 2-2

Cupa Mondiala din Brazilia a continuat duminicacu alte trei meciuri, din grupele G si H, transmise LIVE TEXT pe site. Apasati aici pentru a urmari desfasurarea in timp real a urmatoarelor confruntari:Belgia-Rusia 1-0, Coreea de Sud-Algeria 2-4si SUA-Portugalia 2-2. LINKURI RAPIDE: Grupe CM 2014 - Clasamente actualizate, rezultate, program |Golgheteri |Tabloul faza finala |Calendar pe zile CM 2014 |Prezentare: Toate echipele |Loturi finale |Top 20 de lucruri de stiut despre Mondial .

Spania paraseste Cupa Mondiala cu Australia de brat

Campioana mondiala Spania a fost eliminata miercuri seara de la Cupa Mondiala 2014, dupa o infrangere cu 2-0 in fata revelatiei Chile. Spania a avut trei ocazii mari si a ratat tot, Chile a dat doua goluri din doua ocazii cu largul suport al ibericilor. De exemplu, la primul gol, chilienii au plecat cu pase de la mijlocul terenului, iar jumatate de echipa spaniola inclusiv Casillas) nu a reusit sa atinga mingea pana la gol. Spania isi termina seria de trofee cu trei la rand: EURO 2008 si 2012, alaturi de Cupa Mondiala 2010. Victoria celor din Chile a rezolvat dintr-un foc Grupa B, cu Olanda si Chile calificate, iar Spania si Australia eliminate. Situatia actualizata a grupelor este aici.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )