Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cupa Mondiala fara o vedeta colosala: nationala sa a fost eliminata. S-a aflat echipa de pe locul 2 care n-a prins barajul

Adevărul Adevărul,
Cupa Mondiala fara o vedeta colosala: nationala sa a fost eliminata. S-a aflat echipa de pe locul 2 care n-a prins barajul

Preliminariile Cupei Mondiale se apropie de final in toata lumea, iar surprizele curg, atat in privinta formatiilor calificate, cat si in privinta celor eliminate. continuă pe Adevărul

Islanda se califica in premiera la Cupa Mondiala

Nationala Islandei a obtinut, luni seara, calificarea directa la Cupa Mondiala din Rusia 2018, obtinand a doua calificare consecutiva la un turneu final dupa prezenta la EURO 2016.

Islanda s-a calificat la Cupa Mondiala pentru prima oara in istoria sa; Si Serbia merge in Rusia

Reprezentativa Islandei s-a calificat la Cupa Mondiala pentru prima oara in istoria sa, dupa ce a invins Kosovo, in ultima etapa a grupei I din preliminarii. Si echipa Serbiei si-a asigurat prezenta la competitia de anul viitor, din Rusia. Croatia si Irlanda vor juca la baraj, potrivit news. ro. Turcia, echipa pregatita de Mircea Lucescu, a incheiat preliminariile cu o remiza, scor 2-2, in deplasare, cu Finlanda.

Surpriza mare la finalul preliminariilor. Cine s-a calificat la Cupa Mondiala din Rusia

Reprezentativa Islandei s-a calificat la Cupa Mondiala pentru prima oara in istoria sa, dupa ce a invins Kosovo, in ultima etapa a grupei I din preliminarii. Si echipa Serbiei si-a asigurat.

Fotbal: Spania s-a calificat la Cupa Mondiala 2018; Turcia, cu Mircea Lucescu pe banca, a ratat calificarea

Selectionata Spaniei s-a calificat, vineri seara, la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia, de anul viitor, dupa ce a invins formatia Albaniei cu scorul de 3-0, pe teren propriu, in penultima etapa a preliminariilor. In schimb, Turcia, cu Mircea Lucescu la al treilea meci pe banca tehnica, a iesit din cursa pentru CM 2018, dupa un esec la scor de forfait 0-3) in fata Islandei, pe teren propriu. Insularii sunt acum favoriti la calificarea directa, dupa ce Croatia a remizat acasa cu Finlanda, 1-1, in alt meci din grupa, relateaza Agerpres.

Surpriza mare: Italia a ratat calificarea directa la Cupa Mondiala! Cine va merge la turneul final in dauna ei

Dupa rezultatele de vineri seara, inca o nationala si-a obtinut biletele pentru Rusia. Pana acum, 11 din cele 32 de echipe care vor fi la Mondiale in vara anului viitor au fost stabilite.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2822 seconds )