Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un cuplu de romani, acuzati de o evaziune fiscala de 73 de milioane de dolari a fost arestat in America

Adevărul Adevărul,
Un cuplu de romani, acuzati de o evaziune fiscala de 73 de milioane de dolari a fost arestat in America

Doi romani, Diana si Radu Nemes, sot si sotie acuzati de evaziune fiscala in Romania, au fost arestati marti de FBI. Acestia vor fi extradati in Romania. Prejudiciul creat de cei doi se ridica la 73 de milioane de dolari. continuă pe Adevărul

Un cuplu de romani, acuzat de o evaziune fiscala de 73 de milioane de dolari a fost arestat in America

Doi romani, Diana si Radu Nemes, sot si sotie acuzati de evaziune fiscala in Romania, au fost arestati marti de FBI. Acestia vor fi extradati in Romania. Prejudiciul creat de cei doi se ridica la 73 de milioane de dolari. Cei doi ar fi implicati si in dosarul de evaziune in care sunt acuzati Codrut Marta si Sorin Blejnar.

Cuplu de romani, retinut in SUA: Sunt acuzati de frauda de 73 milioane dolari

Un cuplu de romani a fost retinut la Washington, Statele Unite, fiind acuzati de o frauda de 73 milioane dolari, relateazaB1 TV. Diana siRaduNemes erau dati in urmarire internationala. Omul.

Cuplu de romani, retinut in SUA: Sunt acuzati de o frauda de 73 milioane dolari

Un cuplu de romani a fost retinut la Washington, Statele Unite, fiind acuzati de o frauda de 73 milioane dolari, relateazaB1 TV. Diana siRaduNemes erau dati in urmarire internationala. Omul.

Cuplu de romani, retinut in SUA pentru evaziune fiscala in valoare de 73 de milioane de dolari in Romania

Sotii Diana si Radu Nemes, acuzati de frauda in Romania, au fost arestati marti de FBI si vor fi extradati in tara, anunta Mediafax, citand publicatia Nisqually Valley News. Omul de afaceri Radu Nemes, in varsta de 39 de ani, si sotia sa, Diana Nemes, in varsta de 38 de ani, au fost acuzati in Romania de evaziune fiscala. Potrivit B1 Tv, Diana si Radu Nemes sunt acuzati de o frauda de 73 de milioane de dolari.

Radu Nemes- considerat a fi capul retelei afacerii cu produse petroliere, alaturi de Codrut Marta - retinut in SUA pentru evaziune fiscala in valoare de 73 de milioane de dolari

Sotii Diana si Radu Nemes, acuzati de frauda in Romania, au fost arestati marti de FBI si vor fi extradati in tara, anunta Mediafax, citand publicatia Nisqually Valley News. Omul de afaceri Radu Nemes, in varsta de 39 de ani, si sotia sa, Diana Nemes, in varsta de 38 de ani, au fost acuzati in Romania de evaziune fiscala. Potrivit B1 Tv, Diana si Radu Nemes sunt acuzati de o frauda de 73 de milioane de dolari. Nemes se afla in varful afacerii cu produse petroliere in urma careia statul a fost pagubit cu 15 milioane de euro, alaturi de Codrut Marta, fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar.

VIDEO Perchezitii in judetul Dolj. Patru administratori sunt suspectati de evaziune fiscala

Zece perchezitii domiciliare au avut loc miercuri pe raza judetului Dolj. Politistii de la Investigarea fraudelor au retinut patru persoane suspectate de evaziune fiscala si folosirea creditului societatii intr-un scop contrar.

TVA-ul de 24%, instrument pentru evaziune fiscala

In urma controalelor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) privind ignorarea normelor sanitare veterinare si de siguranta alimentelor, importul fraudulos si evazionist practicat pe teritoriul Romaniei, s-a putut constata cum TVA-ul de 24% a devenit un instrument in crearea unor retele de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat trimis, astazi, redactiei din partea Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania APCPR).

Preot cercetat pentru evaziune fiscala si inselaciune

Preotul este acuzat de inselaciune, abuz in serviciu si evaziune fiscala. El risca pana la zece ani de inchisoare pentru faptele sale.

Preotul Sicoe este cercetat pentru evaziune fiscala si inselaciune. A vandut locuri de veci la suprapret desi acest lucru este interzis prin lege

Preotul este acuzat de inselaciune, abuz in serviciu si evaziune fiscala. El risca pana la zece ani de inchisoare pentru faptele sale.

Rulmenti Barlad vrea prelungirea cu un an a liniei de credit de 16 milioane dolari

Compania Rulmenti Barlad, cel mai mare agent economic din judetul Vaslui, va supune la vot Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, in data de 15 aprilie a acestui an, propunerea de prelungire cu un an pana la 1 iunie 2015) a facilitatii de credit in valoare de 16 milioane de dolari acordate de BCR, se precizeaza intr-un document remis Bursei de Valori.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )