Libnet.ro
UNICEF

19:31

Preotul Sicoe este cercetat pentru evaziune fiscala si inselaciune. A vandut locuri de veci la suprapret desi acest lucru este interzis prin lege

Adevărul Adevărul,
Preotul Sicoe este cercetat pentru evaziune fiscala si inselaciune. A vandut locuri de veci la suprapret desi acest lucru este interzis prin lege

Preotul este acuzat de inselaciune, abuz in serviciu si evaziune fiscala. El risca pana la zece ani de inchisoare pentru faptele sale. continuă pe Adevărul

Preot cercetat pentru evaziune fiscala si inselaciune

Preotul este acuzat de inselaciune, abuz in serviciu si evaziune fiscala. El risca pana la zece ani de inchisoare pentru faptele sale.

Brasov: Un preot este cercetat pentru afaceri ilegale cu locuri de veci. Prejudiciul - aproximativ 600.000 lei

Un preot din Brasov este cercetat pentru evaziune fiscala, abuz in serviciu si inselaciune, fiind acuzat ca a vandut locuri de veci pe un teren inchiriat, la preturi chiar de zece ori mai mari decat cel.

TVA-ul de 24%, instrument pentru evaziune fiscala

In urma controalelor Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) privind ignorarea normelor sanitare veterinare si de siguranta alimentelor, importul fraudulos si evazionist practicat pe teritoriul Romaniei, s-a putut constata cum TVA-ul de 24% a devenit un instrument in crearea unor retele de evaziune fiscala, potrivit unui comunicat trimis, astazi, redactiei din partea Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania APCPR).

Zece persoane au fost arestate pentru evaziune fiscala si comercializare de carne alterata

Zece persoane au fost arestate in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au fost retinute de procurorii DIICOT. Sase dintrea aceste persoane au primit mandate de arestare emise de Tribunalul.

Preot din Brasov cercetat dupa ce ar fi vandut ilegal aproape 19.000 de locuri de veci

Un preot de 63 de ani din Brasov, care ar fi vandut ilegal aproape 19. 000 de locuri de veci, este cercetat de politisti pentru evaziune fiscala. Prejudiciul creat de acesta se ridica la peste 585. 000 de lei.

Evaziune fiscala si rambursare ilegala de TVA la o ferma de oi din Aiud. Prejudiciul depaseste 140.000 de lei

Politistii din Alba au desfasurat joi, 13 martie 2014, o actiune de control de amploare in judet in urma careia au aplicat amenzi de aproape 130. 000 de lei, au prins 10 suspecti si au retinut 8 permise de conducere. La Aiud, au descoperit doua cazuri de evaziune fiscala, la un bar si la o ferma de oi.

Cetateni moldoveni implicati intr-o schema de evaziune fiscala de 3,1 milioane de euro in Romania

Procurori si ofiteri de politie din Romania a efectuat 10 perchezitii la sediile unor firme si la puncte de lucru din Portul Constanta, Bucuresti si judetele Constanta, Brasov si Buzau, in cadrul unei actiuni privind destructurarea unei grupari din opt persoane, specializata in savarsirea de infractiuni de evaziune fiscala si spalare de bani.

Consilier local din Dambovita, cercetat pentru avere nejustificata.

Un consilier local din comuna Corbii Mari, judetul Dambovita, este cercetat de Agentia Nationala de Integritate pentru avere nejustificata si fals in declaratii. Tudor Dorobantu detine incepand cu data de 09 ianuarie 2006, functia de Secretar general al Federatiei Nationale a Sindicatelor din Agricultura, Alimentatie, Tutun, Domenii si Servicii Conexe AGROSTAR- Bucuresti, iar incepand cu mandatul 2008 -2012 detine si functia de Consilier local in cadrul Consiliului Local al comunei Corbii .

ICCJ a decis: Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat

Victor Ponta nu va fi cercetat pentru plagiat, dupa ce contestatia formulata de Adrian Papahagi, Mihail Neamtu si Augustin Ofiteru, prin care au cerut infirmarea solutiei de neincepere a urmaririi penale si redeschiderea dosarului, a fost respinsa,.

INCOGNITO. Cat de usor e sa faci evaziune fiscala in Romania.

Evaziunea fiscala la carne are un traseu pe cat de simplu pe atat de eficient. Incepe la granita Romaniei, unde cu o spaga de cativa zeci de lei nimeni nu te intreaba de unde aduci carnea sau ce documente ai, si se termina in targuri rurale sau in magazinele din oras. In targurile din apropierea Bucurestiului sau altor orase mari din Romania, carnea se vinde la taraba fara bon sau casa de marcat, in vazul autoritatilor si fara respectarea normelor de igiena. Reporterii Romaniei libere au .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )